// ale OT slušný, takovejch věcí se tu lidi dozvěděj, na rozdíl od těch druhejch

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Tak po 48mi hodinach od odeslani podkladu jsem jim preposlal znovu stejnej e-mail s prilohou...ted uz je to neco malo pres 3dny od odeslani prvniho e-mailu, zatim nemam ani potvrzeni o precteni toho prvniho ani nic jinyho...takze za me zatim jednani zadne-tudiz nespokojenost...no a uvidime jak moc to maji na haku nebo v cem je fintaQ-Ball píše:Momentalne to ted poprvé testuju.
Včera mi prisla domu vyzva se složenkou, ze auto jehož jsem provozovatelem stalo v zakazu na trave. Ještě včera vecer jsem to dle instrukci naskenoval a poslal. Zatím cekam na tu plnou moc(mají na to 3dny myslim), tak uvidíme..uz jsem v zivote proyeball vic penez, ale z principu doufam, ze to dopadne tak jak slibujou..zatím mi neprislo ani potvrzeni o precteni ani zadna odpověď, takze bud si davaj na cas a nebo jsem proste jen naletel no![]()
Nikdy jsem tady ty vlákna nečetl, abych si ušetřil zdraví, ale tohle už je fakt moc i na měGlobus píše:Co se Ti na tom nezdá? Přistoupil na řešení v blokovém řízení, tzn přestupek uznal a pak už nemusí policie nic dokazovat.
Polda je veřejná osoba, natáčet si ho můžeš jak chceš. Naopak řidič veřejná osoba není a navíc je nahrávání bez jeho souhalsu výslovně zakázáno zákonem, na rozdíl od policajtů. Ve zbytku s tebou souhlasím, jenže fízlové neznají vyhlášku, jejíž dodržování tak vehementě hlídají a tak se do toho často sami zamotají. Vždyť tam jsou v drtivé většině případů kluci, co sotva vyšli střední školu a absolutně nemají vztah k tomu povolání a přehled už vůbec ne. Oni si pořád myslí, že zastupují STB. Nebo jste snad někdy slyšeli od policajta "Pane řidiči, podle toho a toho zákona jste podezřelý z toho a toho přestupku a podle toho a toho zákona sním můžete, nebo nemusíte souhlasit, podpisem protokolu o přestupku souhlasíte s přestupkem bla bla bla..." Ne...to je vždycky "Pane řidiči víte čeho jste se dopustil? To je pokuta za 2000 a body, tohle podepište..." a už se fízl veze, protože řidič se začne vyptávat, kde polda jisto jistě ztroskotá... Je tak těžké, si tu vyhlášku alespoň párkrát přečíst? Žádná právničina to není.F.l.a.n.e.l. píše:Nikdy jsem tady ty vlákna nečetl, abych si ušetřil zdraví, ale tohle už je fakt moc i na měGlobus píše:Co se Ti na tom nezdá? Přistoupil na řešení v blokovém řízení, tzn přestupek uznal a pak už nemusí policie nic dokazovat.
Hlavně se těm policajtům divím. Dopustil jste se toho a toho nebo jste důvodně podezřelý ze spáchání přestupku toho a toho. Souhlasíte nesouhlasíte a je to.
Pokuta nebo oznámení a hotovo. Co to má za smysl se s někým vybavovat?![]()
A s tím točením na mobil si myslím že taky může přestřelit
Tuším že tam byly nějaké zákony č. 101/2000Sb,. a taky z.č. 33/2002Sb, o zveřejňování a ochraně osobních údajů ale nejsem si teď úplně jistý. Pakliže někdo natáčí fízla, být fízl, automaticky vytáhnu mobil a využívám stejných práv a natáčím toho druhého