Stanley píše:Libor: ja pouzivam napr. fpr od d1spec 1:1 rising rate, je to taky jakysi taiwan a kvalita je ok.. mam ho v aute pres 2 roky, meril jsem tlak na dvou mistech uz parkrat manometrem a vysledky taky ok.. jednou jsem jen resil mensi netesnost ale to nebylo samotnym fpr.
Já ti to neberu,d1 je ta lepší volba,ale na trhu je strašně no name s.aček za 10usd u nás v eshopech prodávaných za pětinásobek a tečou sotva do nich pustíš palivo. Když mi tohle někdo přinese odmítám to montovat. Připojení na hadičník tam kde je běžně tlak 3bar je též "jistota". Já tam musím mít závit,a tuším ani technická pravidla to nedovolují na hadičník. OCT? Řešení nikdy neexistujícího problému,je to řešení důsledku,ne příčiny. Pokud je těch výpar moc,je něco špatně. Bud má motor v prdeli kroužky nebo nevhodná volba oleje a ty kroužky půjdou časem taky. Argumentace jak to zanáší sání...

většina fotek je pořízena na motorech s 300000km a víc. To ten weslyho už nenajede ani ve snu. Jeho životnost v tom co plánuje odhaduji na desítky ,možná stovku hodin. Spousta lidí ty afpr používá,ale nechají sériový tlak. Nevidím poté žádný důvod k jeho použití. Palivové pumpy se tu mění jak na běžícím pásu,ale nikdo nevyzkoušel co umí ta tovární.

98% uživatelů tohoto fóra si není ani schopno ani spočítat kolik toho paliva budou vlastně potřebovat.

prostě Franta z horní dolní dával čerpadlo a oct a afpr tak já ho tam dám taky. A když Franta z horní dolní nasere pod víko ventilů,protože je to skvělé aditivum a potom nemusím měnit olej po 15k ale 30k tak tam naseru taky.