Definice slova "RICER"
Moderátor: Zemi
Původní příspěvek sem změnil páč mi přišlo že sem to víceméně přehnal.Taboo píše:Proc si najednou svuj puvodni prispevek plny "intelligence" v podobe osobnich urazek zmenil? Nerikej, ze jsi se dokonce nad sebou i zamyslel a zacal se stydet
.
A kde jsi prisel na to, ze definice slova "ricer" je dokonce z me vlastni hlavy? Co to je za blbost? Precti si tu definici tady:
http://www.urbandictionary.com/define.p ... =ricer&r=f
Jak tezke je kliknout na ten link a uvedomit si, ze ja www.urbandictionary.com nevlastnim?Tohle snad neni opravdu normalni...Georgeos píše: Myslel sem nejdřív že se Zemi vzteká jen tak pro nic za nic ale vidím že si opravdu americkej looser kterej si chodi léčit koplexy urážením druhých lidí a machrováním svýma znalostma. Jasně máš typickej postoj blbečka, když se s tebou někdo snaží komunikovat. "No jó ty máš sedačky,to si mám jako sednout na zadek.Já mám natuněnýho eclipse a jezdím nelegální závody a sem velkej boss u nás v americe mezi autama". Už se nedivým že půlka světa nesnáší ameriku.Nejak te urazilo, ze jsem se nekde nedostatecne neobdivoval tvym sedackam anebo neco
? A kde presne jsem tvrdil, ze jsem velky boss mezi autama v USA
? Obycejnych lidi jako ja a aut jako moje jsou u nas cele tisice.
Napadlo te treba, ze tim duvodem meho obcasneho sdileni nejakych vedomosti by mohlo byt dokonce treba i to, ze chci nekomu pomoci? Ja z toho vubec nic nemam a mohu ti prozradit, ze krome nekolika lidi, kteri za to opravdu stoji, toho sdilim VELICE malo (jinak bych tady psal cele sekce o stavbe a lazeni zavodnich motoru Hondy). Ja si zadne komplexy lecit nepotrebuji, protoze zadne nemam a nikdy jsem na tomto foru nikoho jako prvni neurazil. Pokud tebe urazi pravda, fakta, definice "rice" anebo ze 2+2=4, mozna ze te urazi jen tva vlastni ignorance a zatvrzelost, za kterou si muzes sam. A kdyz uz se tady snazis pouzivat nejake anglicke slova, jejichz vyznam neznas, jako osobni urazky, mozna by jsi se mohl nejdriv podivat do slovniku - aby to nevypadalo tak trapne.
Ja to chapu a (vzhledem k mentalite lidi jako Georgeous, max.ps anebo Idaho, se kterou jsem se tady mel moznost mnohokrat setkat) mne to nijak ani neprekvapuje. Situace v kazdem svobodnem a demokratickem state je utvarena jeho obyvateli a vysledky proste mluvi sami za sebe. To neni v zadnem pripade mysleno jako nejaka urazka, ale podmet k zamysleni..:]{UBIS:. píše:ALE TO PROTOZE V SÁMOŠCE NA ROHU nemaji třeba turbo za pultem a slušnej servis kde něco umí se hledá těžko.. to Taboo asi nechápe (nic proti tobě chlape) ale sme tady vážně ještě pozadu..
Takže ač sem nechtěl, ještě přispěju.Ty ses mnohokrát sektal tady v tom threadu se mnou.A kde.Dal sem sem snad jeden příspěvek na kterej ty si reagoval urážlivě.Takže s urážkama na mou osobu si začal první a to mě nasralo.Jako velký kápo se chováš, a děláš tu ze sebe hrozně nadřazenýho.No pro tebe je jednoduchý jít si koupit bodykit nebo turbokyt v ceně jedný výplaty.Ale lidi tady to neseženou a dovoz z ameriky je stojí víc jak celoroční plat a mnohokrát i víc.Tak si to laskavě uvědom.Pokud ty koupíš součástku za 5 000 doalrů, je to polovina tvé výplaty.Pro mě je plat za celý rok !!
Jinak je mi jedno že neobdivuješ moje auto.To sem ani nechtěl.Mím cílem bylo ukázat ti jak se chováš k lidem zde.Ve stylu, tssssss takovej šunt,to já mám značkový,já mám lepší,já mám výkonnější,já nejsem ricer (tuzer) .... A takto se chováš.
A moje ignorance.Proboha řekl sem akorát ať si uvědomíš že ne každý RICER je ubohej kokot (myšleno na naší republiku) a ty do mě začneš šít co si to vlastně dovoluju ti něco říct.
A taky ti není divný že tě v tomhle threadu poslalo 98%lidí do prdele?
To spíš ty se zamysli nad svým chováním a přehodnoť podmínky u vás a u nás.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

Tak tohle toho dost vysvetluje. Netrpis nahodou nejakymi halucinacemi anebo neschopnosti prijimat informace tak, jak jsou mysleny? Tady je, co jsem napsal:Georgeos píše:Ty ses mnohokrát sektal tady v tom threadu se mnou.A kde.Dal sem sem snad jeden příspěvek na kterej ty si reagoval urážlivě.
"vzhledem k mentalite lidi jako Georgeous, max.ps anebo Idaho, se kterou jsem se tady mel moznost mnohokrat setkat"
a ty jsi to nejak zahadne ve sve hlave dokazal prekroutit do toho, ze tvrdim, ze jsem se s tebou mnohokrat v tomto threadu setkal. Je tvoje jmeno snad "mentalita" a "tady" (coz bylo mysleno jako toto cele forum) najednou znamena "tady v tom threadu"?
To pak vysvetluje i to, ze si sam namlouvas, ze jsem rekl neco, co jsem nikdy nerekl - a pak tem svym vyplodum fantasie dokonce i veris natolik, ze si dokonce zacnes vymyslet i citace toho, co jsem nikdy nikde nerekl - jako tady:
"No jó ty máš sedačky,to si mám jako sednout na prdel.Já mám natuněnýho eclipse a jezdím nelegální závody a sem velkej boss u nás v americe mezi autama".
Muzes mi ukazat, kde jsem neco podobneho rekl?
Pak si zacnes i dokonce namlouvat, ze sdileni informaci je najednou "machrovani vedomostma", ja te vsude jen urazim a nad kazdeho se povysuji...

Stejne jako tady:
Kam na ty blbosti chodis? Nejdriv te velice se*e, ze jsem se nedostatecne klanel tvym uzasnym sedackam - a pak dokonce i tvrdis, ze jsem nekdy povysoval tim, ze mam neco lepsiho, znackoveho anebo vykonnejsiho. Muzes mne citovat a predlozit linky threadu, kde jsem se takto choval? Zajiste ne, protoze to je jen dalsi vyplod tve fantasie. Stejne jako s tou definici "rice", kde tvrdis, ze ta definice je z me vlastni hlavy - i presto, ze jsem jen predlozil nekolik linku na stranky, kde ta definice je vysvetlena jinyma lidma a asi desetkrat jsem tady rekl, ze ja jsem si tu definici sam nevymyslel, s cimz se ti jeste nepodarilo se smirit. A kdyz se ti ta definice nelibi, tak si pak dokonce vymyslis svou vlastni verzi a nakonec jsi jeste tak arogantni, ze chces "opravovat" Americany v tom, jak budou chapat svuj vlastni slang na zaklade toho, co ty jsi si sam vymyslelGeorgeos píše:Jinak je mi jedno že neobdivuješ moje auto.To sem ani nechtěl.Mím cílem bylo ukázat ti jak se chováš k lidem zde.Ve stylu, tssssss takovej šunt,to já mám značkový,já mám lepší,já mám výkonnější,já nejsem ricer (tuzer) .... A takto se chováš.

Pokud nejsi na drogach, tak by jsi na nich asi mel byt, protoze nejak nejsi schopen prijmout realitu a fakta bez jejich neustale prekrucovani ke sve potrebe. Tohle opravdu neni normalni mysleni normalniho cloveka.
Naopak, vzhledem k te povrchnosti, se kterou naprosta vetsina lidi na tomto foru soudi auta jen na zaklade toho, jak se jim "libi", jak vsechno jen vypada anebo treba tlumice vyfuku na zaklade toho, jak zni, tak na tom vubec nic divneho nevidim. To jen potvrzuje to, co jsem k pritomnosti rice na tomto foru a jeho velice nizke technicke urovni uz mnohokrat rekl. Naopak by mne prekvapilo, kdyby se tady vice nez jen nekolik malo lidi zajimalo i o skutecnou performanci - a ne jen o nejake povrchni upravy anebo se dokonce snazilo nacerpat i nejake technicke vedomosti. Malokoho tady zajimaji i ty nejzakladnejsi principy lazeni spalovacich motoru anebo optimizace podvozku, ale kazdy se stara o to, kde sehnat nejake priblble clonitko, bodykit anebo jak nastrikat nejake casti interieru sprayem aby tim mohl ohromit sve okoli.Georgeos píše: A taky ti není divný že tě v tomhle threadu poslalo 98%lidí do prdele?
I presto, ze se tady casto docitam, jak jste u vas vsichni strasne chytri, inteligentni a pracoviti, kazdy vsechno vi, vsemu skvele rozumi, vsechno chape a vsechno si uvedomuje zatimco ti vypatlani amici nevi nic a nic neumi (i presto, ze tady slintate nad obrazky a videii jejich aut), tak ty vysledky nejak neodpovidaji vasemu tvrzeni a neodrazeji se ani v podminkach a situaci ve vasi zemi, ktere tam sami vytvarite a ani ve vedomostech vetsiny clenu tohoto fora. Pro mne je zajimave videt, jak si stezujete na vysledky sve vlastni mentality a znalosti, ale soucasne nemate sebemensi pochyby o jeji kvalitach. Vzhledem k tomu bych zadne velke zmeny urovne vedomosti clenu tohoto fora anebo podminkach u vas opravdu nijak brzo neocekaval.

IQ stylingem nenahradis.
- .:]{UBIS:.
- Kontaktovat uživatele:
Zase drobet rejpeš.. přesně co sem říkal.. lidi se zajímaji o to co je dostupný a reálný, a né každej touží po tom mít střelu.. ale někomu stačí aby jeho auto pěkně vypadalo a dobře hrálo.. já třeba nepotřebuju mít 300PS a přesto budu se svým autem spokojenej.. dyť to přece nevadí když nebudu druhým cpát,že ma v garáži dělo.. ale řeknu že se mi moje auto líbí.. co myslíš... a s těma americkejma káráma nad kterejma slintáme myslíš americkej tuning nebo doslova americká auta.Protože já třeba slintam na 350Z kem nebo Miatou.. nebo právě eclipsem.. třeba novej mustang mi připadá jako typická americká kopice plechu co musí mít 500PS aby to pěkně lítalo.. Nemyslim to samozřejmě jako urázku.
www.cardomain.com/id/kubis
EX: MAZDA MX-3
EX: BMW E36 318is coupe
HONDA CIVIC 02 coupe
RENAULT R19 cabrio Karmann
WWW.BRYXLE.CZ
.:]{:.
HONDA CIVIC 02 coupe
WWW.BRYXLE.CZ
To neni to, co jsem myslel. Mne jen udivuje ten naprosty nezajem vetsiny lidi o to, co dela auta auty v prvni rade: jejich jizdni vlastnosti a performance jako formy dopravy. Lidi tady snizuji jejich auta ne proto, aby zlepsili jejich jizdni vlastnosti, ale proto, ze se jim snizene auta libi. Pak na ne davaji jine tlumice vyfuku ne proto, aby zvysili vykon motoru, ale proto, aby zmenili jejich zvuk. Pak na ne naplacaji bodykity a kridla ne proto, aby zvysili pritlacnou silu, ale jen pro vzhled. Stejne to je i s kolama a temer vsim ostatnim. Ja jsem tady jeste nevidel ani jednu diskuzi o geometrii podvozku a jak ho snizeni auta ovlivnuje, nikdo se tady jeste nezeptal, ktery tlumic vyfuku je dobry pro zvyseni performance, ale jen ktery nejlepe zni a co se tyce samotne performance, tak nikoho tady nezajima ze jeho 18" kola s groteskne sirokyma pneumatikama pro ktere nema vubec zadnou potrebu jen udelaly jeho auto jeste pomalejsim a nikdo se nestara jak casovani ventilu anebo predstih zapalovani ovlivnuje vykon motoru. Vsechno je proste podrizeno jen estetickemu vzhledu bez ohledu na to, jestli to te performanci, bezpecnosti anebo jizdnim vlastnostem toho auta pomuze anebo ublizi. To vubec nikoho nezajima, jen kdyz to podle jeho nazoru dobre vypada a zni..:]{UBIS:. píše:Zase drobet rejpeš.. přesně co sem říkal.. lidi se zajímaji o to co je dostupný a reálný, a né každej touží po tom mít střelu.. ale někomu stačí aby jeho auto pěkně vypadalo a dobře hrálo.. já třeba nepotřebuju mít 300PS a přesto budu se svým autem spokojenej.. dyť to přece nevadí když nebudu druhým cpát,že ma v garáži dělo.. ale řeknu že se mi moje auto líbí.. co myslíš... a s těma americkejma káráma nad kterejma slintáme myslíš americkej tuning nebo doslova americká auta.Protože já třeba slintam na 350Z kem nebo Miatou.. nebo právě eclipsem.. třeba novej mustang mi připadá jako typická americká kopice plechu co musí mít 500PS aby to pěkně lítalo.. Nemyslim to samozřejmě jako urázku.
Proste jen ten samotny princip proc nekteri z tech lidi ty modifikace delaji se vymyka puvodnimu ucelu a poslani tech aut. Mne to pripada asi tak stejne, jako nekteri lidi oblikaji sve psy do vsemoznyc oblecku, davaji na ne barevne masle, klobouky a trpytive obojky - a pak rikaji, ze ty psy takhle cvici. Stejne tak, jako to puvodni poslani psu je uplne jine, auta taky nebyly vyvynuty jen k tomu, aby je nekdo premenoval do obyvacich pokoju anebo vanocnich stromku jen proto, aby pak s nema ohromil sve okoli. Auta jsou urceny k tomu, aby se s nema jezdilo, ne k tomu, aby se s nema predvadelo a ohromovalo - a jedine, co ty auta udela lepsi, je zlepseni jejich jizdnich vlastnosti a performance k tomu samotnemu ucelu, ke kteremu byly puvodne urceny a vyrobeny.
Mne jen udivuje ten naprosty nezajem o vedomosti technicke stranky motoru a aut, ktery neni dany rozdilnymi podminkami anebo situaci v CR (protoze pokud ma nekdo pristup k internetu, tak ma taky pristup k informacim, ktere by prohloubily jeho znalosti), ale jen tim nezajmem o vedomosti. Clovek nemusi chtit mit v garazi 1000HP drag car na to, aby o autech a motorech neco vedel. Jedine, co musi mit je opravdovy zajem. Nevim jestli u vas taky, ale tady se rika ze "knowledge is power" - a vedomosti nejsou otazkou penez a co si kdo v jeho state muze koupit, ale zajmu.

IQ stylingem nenahradis.
To je hezký co tady píšeš, ale pochop že prostě jako ty se zajímáš jen o výkon tak někdo se zase zajímá třeba jen o vzhled a ač je to pro tebe naprosto nepochopitelná skutečnost, tak to prostě tak je. Pro toho člověka je třeba zase nepochopitelný proč se soustředíš jen na výkon. Nejde říct že zajímat se o výkon je správný a zajímat se o vzhled je špatný, prostě každej dělá hlavně to co se mu líbí a co ho baví a je jedno jestli to je "tuning" nebo "styling".Taboo píše:To neni to, co jsem myslel. Mne jen udivuje ten naprosty nezajem vetsiny lidi o to, co dela auta auty v prvni rade: jejich jizdni vlastnosti a performance jako formy dopravy. Lidi tady snizuji jejich auta ne proto, aby zlepsili jejich jizdni vlastnosti, ale proto, ze se jim snizene auta libi. Pak na ne davaji jine tlumice vyfuku ne proto, aby zvysili vykon motoru, ale proto, aby zmenili jejich zvuk. Pak na ne naplacaji bodykity a kridla ne proto, aby zvysili pritlacnou silu, ale jen pro vzhled. Stejne to je i s kolama a temer vsim ostatnim. Ja jsem tady jeste nevidel ani jednu diskuzi o geometrii podvozku a jak ho snizeni auta ovlivnuje, nikdo se tady jeste nezeptal, ktery tlumic vyfuku je dobry pro zvyseni performance, ale jen ktery nejlepe zni a co se tyce samotne performance, tak nikoho tady nezajima ze jeho 18" kola s groteskne sirokyma pneumatikama pro ktere nema vubec zadnou potrebu jen udelaly jeho auto jeste pomalejsim a nikdo se nestara jak casovani ventilu anebo predstih zapalovani ovlivnuje vykon motoru. Vsechno je proste podrizeno jen estetickemu vzhledu bez ohledu na to, jestli to te performanci, bezpecnosti anebo jizdnim vlastnostem toho auta pomuze anebo ublizi. To vubec nikoho nezajima, jen kdyz to podle jeho nazoru dobre vypada a zni.
To je jako kdyby se ti líbila modrá barva a řikal bys ostatním proč se jim líbí zelená, když je modrá mnohem lepší a nechápal bys že někomu se ta zelená prostě líbí víc než modrá

- .:]{UBIS:.
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim s oběma.. Jak taboo tak Laconi a asi fakt střet názorů.. podle mě je to fight STYLING X TUNUNG. Každej si stojí za svým.
Naposledy upravil(a) .:]{UBIS:. dne 01 dub 2005 21:57, celkem upraveno 1 x.
www.cardomain.com/id/kubis
HONDA CIVIC 02 coupe
WWW.BRYXLE.CZ
HONDA CIVIC 02 coupe
WWW.BRYXLE.CZ
Ja se nezajimam jen o vykon, ale o celkove zlepseni toho auta k tomu ucelu, ke kteremu bylo puvodne urceno. Jak uz jsem tady mnohokrat rekl, ja rozhodne nejsem ani proti nejakym estetickym modifikacim, ale jen proti forme pred funkci. Pokud ta funkce tou formou trpi, tak se to vymyka puvodnimu ucelu. Tim myslim napriklad snizene auto s 18" kolama a ovencene 200 kg plasty, kridlem anebo skorepinama bez roll cage, ktere je pak pomalejsi, nebezpecnejsi a ma horsi jizdni vlastnosti, nez kdyz bylo uplne neupravene. Ono je hezke, ze to vyhraje nejake oceneni zaparkovane na koberci na nejakem car show, kdyz se s nim neda ani jet do obchodu. Ja vychazim jen z toho, k cemu to auto bylo puvodne vyrobeno - coz je forma transportace, a ne jen jako nejaky ornament se snizenou funkcnosti...Laconi píše: To je hezký co tady píšeš, ale pochop že prostě jako ty se zajímáš jen o výkon tak někdo se zase zajímá třeba jen o vzhled a ač je to pro tebe naprosto nepochopitelná skutečnost, tak to prostě tak je. Pro toho člověka je třeba zase nepochopitelný proč se soustředíš jen na výkon. Nejde říct že zajímat se o výkon je správný a zajímat se o vzhled je špatný, prostě každej dělá hlavně to co se mu líbí a co ho baví a je jedno jestli to je "tuning" nebo "styling".
IQ stylingem nenahradis.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jsou nekolik komunit lidi, nekteri maji radi pekny, nalesteny auto, nektery ani tak nezajima vzhled, ale jizdni vlastnosti a vykon auta, nekteri jsou blazni do muziky, nekteri o sve auto zas vubec nepecuji a jsou i dalsi skupiny, me proste zaujima ta skupina vykonova, nektery zas nezajima co maji pod kapotou ale co maji na kapote a kolem, a je mu jedno ze to auto ma treba 1.5tuny a ma motor s 50kw
s tim se musime smirit

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Taboo> Mam auto sam pro sebe. Mam ho rad, potil jsem na nej krev ve statech. A to doslova. Nesnazim si vynutit nici respekt nebo snad obdiv, to mi ver
, ale i tak by jsi mne urcite nazval rice-boy.
Jde o to, co je pro majitele auta priorita a jak ji prezentuje svemu okoli. Pokud se snazim o styling, bude pro me "tuzing" nevkusny plast, premrstene obrovske kridlo, osklive mraceni. Pokud nekdo investuje do vykonu, urcite ho pobavi, kdyz vidi auto s rychlejsim podvozkem, nez je jeho motor. Vyznavac hudby se zase zasmeje nad spatne udelanym audiem, nejenze vypada v aute otresne, ale taky ho*vno hraje.
For je v tom, ze to, co se neutralnimu pozorovateli libi, tomu druhemu uz nemusi. Kazdy je ovlivneny tim, co na aute preferuje. Proto si myslim, ze zadna definice neexistuje. To, co muze nekdo naprosto nestranny posuzovat za kycovite nebo nevkusne se nekomu jinemu muze libit. Vyjimku samozrejme tvori takovi, kteri si udelaji autodoplnky nekde na kolene ze dreva, pripadne ovesi auto vsim, co koupi nekde v Bauhausu. Tot muj nazor na definici slova "ricer". Jestli tady uz podobny nazor padl, tak se omlouvam, ale necet jsem cely thread.

Jde o to, co je pro majitele auta priorita a jak ji prezentuje svemu okoli. Pokud se snazim o styling, bude pro me "tuzing" nevkusny plast, premrstene obrovske kridlo, osklive mraceni. Pokud nekdo investuje do vykonu, urcite ho pobavi, kdyz vidi auto s rychlejsim podvozkem, nez je jeho motor. Vyznavac hudby se zase zasmeje nad spatne udelanym audiem, nejenze vypada v aute otresne, ale taky ho*vno hraje.
For je v tom, ze to, co se neutralnimu pozorovateli libi, tomu druhemu uz nemusi. Kazdy je ovlivneny tim, co na aute preferuje. Proto si myslim, ze zadna definice neexistuje. To, co muze nekdo naprosto nestranny posuzovat za kycovite nebo nevkusne se nekomu jinemu muze libit. Vyjimku samozrejme tvori takovi, kteri si udelaji autodoplnky nekde na kolene ze dreva, pripadne ovesi auto vsim, co koupi nekde v Bauhausu. Tot muj nazor na definici slova "ricer". Jestli tady uz podobny nazor padl, tak se omlouvam, ale necet jsem cely thread.
Live4Ride Syndicate
Jak uz jsem mnohokrat rekl, ja nikomu neberu pravo si delat se svym autem co se mu libi (protoze mi to je opravdu uplne jedno).Sly píše: For je v tom, ze to, co se neutralnimu pozorovateli libi, tomu druhemu uz nemusi. Kazdy je ovlivneny tim, co na aute preferuje. Proto si myslim, ze zadna definice neexistuje. To, co muze nekdo naprosto nestranny posuzovat za kycovite nebo nevkusne se nekomu jinemu muze libit. Vyjimku samozrejme tvori takovi, kteri si udelaji autodoplnky nekde na kolene ze dreva, pripadne ovesi auto vsim, co koupi nekde v Bauhausu. Tot muj nazor na definici slova "ricer". Jestli tady uz podobny nazor padl, tak se omlouvam, ale necet jsem cely thread.
"Rice" je Americky slang definovany jen a pouze samotnymi Americany a vase nazory na jeho definici jsou neopravnene a absolutne nepodstatne, protoze na jeho definici vubec nic nezmeni. Nikdo z vas nema pravo rikat jinemu narodu jak anebo jestli oni budou necemu anebo nekomu nejak rikat. Tady (uz zase znova) je definice Americkeho slangu "rice":
http://www.urbandictionary.com/define.p ... =ricer&r=f
A tim ta "diskuze" taky mela okamzite skoncit, protoze ta otazka tohoto threadu tam je jasne odpovezena a vase nazory na te definici vubec nic nezmeni at se vam to libi anebo ne.
Ja opravdu nevim, proc to je pro vas tak uplne doslova nemozne prijmout a smirit se s tim, ze Americani maji jisty vyraz pro urcity typ aut anebo lidi. Ono to je presne to same, jako by se vam nejaky Cinan snazil urcovat a rikat, co tam u vas budete nazivat tim rado-by anglickym slovem "tuzing" a co ne. Pokud se podivate na nekolik tech stranek, ktere jsem tady predlozil, tak zjistite, ze vetsine toho, cemu vy rikate "tuning" anebo "styling" se v USA proste rika "rice". To neni moje vina a ani vase vina, ale proste to tak je - a ja anebo vy s tim nic neudelate bez ohledu na to, jak se tady vztekate a co si myslite. Jedine, co muzete delat, je prijmout realitu tak, jak je. Jak naivni by bylo si myslet, ze cele USA najednou zacnou rikat misto "rice" "styling" jen proto, ze "rice" se nekolika lidem z jednoho maleho statu v Evrope nelibilo? A proc by vubec nekomu u vas melo zalezet, cemu se v USA rika "rice" - a navic, kdyz se s tou definici neni ani schopen smirit a prijmout ji? Proste, my si budeme rikat "rice" cemu my chceme, vy si rikejte "tuning", "styling", "tuzing" anebo cokoliv jineho cemu vy chcete...

IQ stylingem nenahradis.
taboo napsal
Ja se nezajimam jen o vykon, ale o celkove zlepseni toho auta k tomu ucelu, ke kteremu bylo puvodne urceno. Jak uz jsem tady mnohokrat rekl, ja rozhodne nejsem ani proti nejakym estetickym modifikacim, ale jen proti forme pred funkci. Pokud ta funkce tou formou trpi, tak se to vymyka puvodnimu ucelu. Tim myslim napriklad snizene auto s 18" kolama a ovencene 200 kg plasty, kridlem anebo skorepinama bez roll cage, ktere je pak pomalejsi, nebezpecnejsi a ma horsi jizdni vlastnosti, nez kdyz bylo uplne neupravene. Ono je hezke, ze to vyhraje nejake oceneni zaparkovane na koberci na nejakem car show, kdyz se s nim neda ani jet do obchodu. Ja vychazim jen z toho, k cemu to auto bylo puvodne vyrobeno - coz je forma transportace, a ne jen jako nejaky ornament se snizenou funkcnosti
Buh ti dal prirozeni aby jsi se s nim rozmnozoval to je jeho ucel a k tomu slouzi. tak ho pouzivej k tomu a pokud nechces deti tak proc šuk.š .Proste proto ze se ti to LIBI
taboo napsal
Jak uz jsem mnohokrat rekl, ja nikomu neberu pravo si delat se svym autem co se mu libi (protoze mi to je opravdu uplne jedno).
"Rice" je Americky slang definovany jen a pouze samotnymi Americany a vase nazory na jeho definici jsou neopravnene a absolutne nepodstatne, protoze na jeho definici vubec nic nezmeni. Nikdo z vas nema pravo rikat jinemu narodu jak anebo jestli oni budou necemu anebo nekomu nejak rikat. Tady (uz zase znova) je definice Americkeho slangu "rice":
Zacinas byt celkem trapnej snazis se nam tady vnutit neco co nikoho nezajima prave proto ze je to americky tak to netahej sem do cech. My nepotrebujeme chapat co je v americe RICE snazis se nam dokazat jaky jsme tady nuly protoze tady je kazdy auto podle americkyho meritka RICE ale tady je to neco co se lidem libi a ne vsechno musi mit ucel proste si myslim ze spousta krasnych veci je naprosto k nicemu je to jen o tom co se lidem libi
Ja se nezajimam jen o vykon, ale o celkove zlepseni toho auta k tomu ucelu, ke kteremu bylo puvodne urceno. Jak uz jsem tady mnohokrat rekl, ja rozhodne nejsem ani proti nejakym estetickym modifikacim, ale jen proti forme pred funkci. Pokud ta funkce tou formou trpi, tak se to vymyka puvodnimu ucelu. Tim myslim napriklad snizene auto s 18" kolama a ovencene 200 kg plasty, kridlem anebo skorepinama bez roll cage, ktere je pak pomalejsi, nebezpecnejsi a ma horsi jizdni vlastnosti, nez kdyz bylo uplne neupravene. Ono je hezke, ze to vyhraje nejake oceneni zaparkovane na koberci na nejakem car show, kdyz se s nim neda ani jet do obchodu. Ja vychazim jen z toho, k cemu to auto bylo puvodne vyrobeno - coz je forma transportace, a ne jen jako nejaky ornament se snizenou funkcnosti
Buh ti dal prirozeni aby jsi se s nim rozmnozoval to je jeho ucel a k tomu slouzi. tak ho pouzivej k tomu a pokud nechces deti tak proc šuk.š .Proste proto ze se ti to LIBI
taboo napsal
Jak uz jsem mnohokrat rekl, ja nikomu neberu pravo si delat se svym autem co se mu libi (protoze mi to je opravdu uplne jedno).
Zacinas byt celkem trapnej snazis se nam tady vnutit neco co nikoho nezajima prave proto ze je to americky tak to netahej sem do cech. My nepotrebujeme chapat co je v americe RICE snazis se nam dokazat jaky jsme tady nuly protoze tady je kazdy auto podle americkyho meritka RICE ale tady je to neco co se lidem libi a ne vsechno musi mit ucel proste si myslim ze spousta krasnych veci je naprosto k nicemu je to jen o tom co se lidem libi
born to speed
Nemam ted v umyslu obhajovat Tabooovy nazory. Podle toho meho je to rozumne smyslejici clovek, ktery nema duvod svemu okoli podsouvat nebo jakkoliv vnucovat sve nazory. Je ovlivnen mentalitou jineho narodu a toto je pouze diskuzni forum, kde ma pravo se vyjadrit stejne tak cech jako mongol.
S cim nesouhlasim, je hazet vsechny americany do jednoho pytle. I kdyz tato "definice" mohla vzniknout v usa, jeste neznamena, ze je meritkem vkusu vsech americanu. At chceme nebo ne, 100% vseho je subjektivni, a to co se muze zdat Johnovi z Bostonu jako rice, muze povazovat Jeff z Providence za nice n' neat stylish coup.

Live4Ride Syndicate
Od tebe to o te trapnosti opravdu sediskritek píše: Zacinas byt celkem trapnej snazis se nam tady vnutit neco co nikoho nezajima prave proto ze je to americky tak to netahej sem do cech.

Duh...

IQ stylingem nenahradis.