Moderátor: Hasis
tocil jsi neco?leon4x4 píše:Třeba tady gumoDukes píše:Kde jsou na netu nějáký fotky z Mimoně??Taky sem vás tam nenašel až na Fazzeye.Čao
http://auta.fidransky.com/
jdu spát, zetra jdem s rodinou na procházku a v pondělí mi bude třeba líp
amogh píše:jj yanku ta cervena ma naprosto libhový kola, ale jinak se mi vubec nelibi - ale pohar dostal
EDIT: nicZemi píše:Vy tu snad vidite Rendisovo auto nekde bo ze se vsichni ptate?
leon4x4 píše:Tak zatím jen jedno videjko ze sprintu.
To je veselé a smutné zároveň.
Stáli jsme na startu:
8.místo Honza SL55AMG (přeprogramované ECU)
5.místo Standa Shelby Cobra (4,7Copresor z Jaguaru)
4.místo Miloš SL600 (6L Biturbo)
6.místo Tošenovský SL55AMG Slicky (přeprogramované ECU)
a oficiálně 12té místo Karel se Suprou
výsledek? Pobil jsem je všechny! A bylo mi to k nečemu ? ne![]()
Měřená jízda nakonec byla opravdu jen jedna a jak jsem se předem zastával všech ostatních tak jsem to pohnojil sám.![]()
http://www.mkiv.cz/_video/mimon2005a.avi
Možná to příště někomu vyjde, já už na to seru. V pondělí koupím svíčku a jde do světa.Zemi píše:Tohle neni Rendis proboha...
@Karel: Tohle bylo zkusebni kolo...Priste to vyjde... Prej snad budou 2mereny...
leon4x4 píše:Možná to příště někomu vyjde, já už na to seru. V pondělí koupím svíčku a jde do světa.Zemi píše:Tohle neni Rendis proboha...
@Karel: Tohle bylo zkusebni kolo...Priste to vyjde... Prej snad budou 2mereny...
Jasne je to on... Ale stezuje si pravem snad nebo ne?Spud píše:to leon: promin ale nebyl jsi to nahodou ty kdo si tady stezoval kdyz si prijel do brna pozde a nepustili te na sprinty? Ted si tu zas stezujes ze nekdo druhy prijel pozde a nechali ho jezdit....
Já si stěžoval, že nebyly předem nikde všechny informace. Teď předem všechny informace byly, ale zase se nedodržely. Ale to je fuk, stejně si za to můžu sám ne? To jsi chtěl říct že? Tak proč se toho bojíš? řekni rovnou že jsem úplnej kokot a nechoď tu kolem horké kašeSpud píše:to leon: promin ale nebyl jsi to nahodou ty kdo si tady stezoval kdyz si prijel do brna pozde a nepustili te na sprinty? Ted si tu zas stezujes ze nekdo druhy prijel pozde a nechali ho jezdit....