Díky všichni
Jak jsem dopadl na dalším závodě, tentokrát Výprachtice v rámci seriálu Orlického sprintu. Trať délka 1100m, technická a perfektní divácká kulisa.
Bohužel vlivem velmi těžké havárie jednoho závodníka se jel pouze jeden trénink. Na závodní jízdy jsem zahřál alespoň přes horkovzdušky sliky. Swift byl v zatáčkách neskutečně stabilní, vůbec jsem nemusel přemýšlet nad zadní nápravou, jestli se utrhne, prostě se neutrhla. Trať jsem "proletěl" nejrychleji ze všech aut kategorie závodní do 1400ccm. Neporazitelného Švermu s jeho kitovou Felicií jsem porazil o 0,3s. No bylo zajímavé vyslechnout si to zanadávání, když zjistil, že je někdo rychlejší. Hned po první jízdě mu bylo oznámeno, že je na něj dán protest na objem motoru (skoro bych řekl, že to bylo z dlouhodobé nevraživosti mezi některými závodníky), ač absurdní, že jeho 14tku pojela moje čistokrevná 13tka

)). A tak aby stihl shodit vanu, pořadatel ho poslal hned na druhou závodní jízdu prvního hned po svozu, no měl zahřáté sliky, pěkně prohřáte auto, což byla pro něj obrovská výhoda. Já čekal na startu abych si vyslechnul jeho čas, no zrychlil se o cca 0,7s a své šance na vítězství jsem neviděl nadějně. Počasí do druhé závodní jízdy se začlo trošku kazit, padlo i pár kapek. Pořádně jsem nahřál zadní sliky a jel jízdu s hodně velkým nasazením a mydlil tam rychlosti bez spojky jak se sekvenčkou. Rychlost byla vyšší, protože jsem se dostal i na jednom úseku, kde se jede na dvojku až na omezovač 8600 a na cílové rovince, kdy jsem řadil na trojku a pak na čtyřku jsem křičel (z totální euforie), že jsem to projel parádně a měl z jízdy hodně dobrý pocit. No ale časově to nestačilo, zrychlil jsem se o pouhé 2 desetiny. Jak tak přemýšlim, tak asi ty přední sliky neměli optimální teplotu

(( a na jednom výjezdu to asi hráblo vlivem štěrku více než mělo. No zkrátka v součtu jsem skončil druhý se ztrátou pouhých 24 setin vteřiny. Pro porovnání, třeti skončil člověk s Metalexovou formulí s odstupem 4 vteřin (ano, tady jezdi formule dohromady s plechovými auty), ostatní plechová auta v časovém nedohlednu. Jen pro informaci, v mé kategorii bylo 17 aut!
Když to tak mohu zpětně s odstupem několika hodin zhodnotit, tak jsem dneska podal hodně kvalitní výkon, jízda s rozumem, s nasazením, v poklidu, na limitu. Jsem moc rád, že už jsem se dotáhl na kitovou Felicii a mám na to ji porazit. Ve Vysokém Mýtě jsem na něj ztrácel ještě cca 4 vteřiny, stačila jiná geometrie a volant a už jsem těsně za ním.
No musím dál makat na autě, postupný a systematický vývoj auta a čím dál víc budu špičce komplikovat život.
Mimochodem, včera jsem si přivezl domů další "projekt", takový dvoustopý "bastard" domáci výroby. Motor mustang, bantamová kolečka atd.... Pustím se do jeho repase, abych měl přibližovadlo po depu na závodech...
Trošku jsem se rozepsal, no jsem pln dojmů....
Lander