Pokud nějaký máte tak určitěZemi píše:Za tohle nas Laconi kopne do kouli...![]()
Názory lidí na japany
Moderátor: Zemi
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
JIM-nepsal sem hadani, ale dohadovani
pifko
v pohode.
Laconi-my uz sme se usmirili... doufam ze mas nejakyho rencla, abys byl trosku neutralni...
ba ne. my se nehadame a ani se navzajem moc neurazime. Sme hold jen lidi.... nikdo neni dokonalej. 
Laconi-my uz sme se usmirili... doufam ze mas nejakyho rencla, abys byl trosku neutralni...
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
No já měl japonce a teď mám němce, japonci mi byli a jsou sympatyčtější ale i přes to mi vadí vzájemný napadání když Zemi napíše "nějakou sračku třeba Golfa III" to je prostě věc kterou já bych nenapsal nikdy kdybych věděl že si to bude číst někdo s Golfem III, to prostě není můj styl a jak jinak může dopadnout diskuze o japoncích vs. německo když se odehrává na foru japonců žeAccentH.dave píše:Laconi-my uz sme se usmirili... doufam ze mas nejakyho rencla, abys byl trosku neutralni...![]()
ba ne. my se nehadame a ani se navzajem moc neurazime. Sme hold jen lidi.... nikdo neni dokonalej.
Tohle je prostě o ničem, i když tady srovnáte 10 aut a pokaždý vám vyjde že japonec je lepší tak co tim získáte, budete mít dobrej pocit že japonci sou lepší ale to stejně dobře víte když to tady tak silácky řikáte a majitelé německých aut stejně názor nezmění takže jediný co budete mcot dělat je "heč heč" my máme japonce který sou lepčí než vaše německý auta ale to je trochu dětinský.
Proti tobě osobně nemám nic, možná jen to že si nevědomky založil diskuzi která od počátku vedla k těmhle sporům protože to neni poprvé ani naposled co se tomu tady na foru tak stalo, prostě mě jen vadí to napadání a hádání se jak děti na písečku
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda...... sem nabouchame nejaky pekny fotky aut ne?? Nejaky pekny seriovky, japonsky sportaky co vy na to?? Kdyz uz je to tema Japan cars.....??? Aspon bude na co se divat ne??
- Přílohy
-
- Kopie - lrg_0029.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1512 x
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tou prvni Prelude jsi to totalne rozsekl...
Vetsi hnus jsem nevidel... 
Tady mas tema a poradne si ho procti az do konce... !!!
viewtopic.php?t=9060
Tady mas tema a poradne si ho procti az do konce... !!!
viewtopic.php?t=9060
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848