Taboo píše:Ja jsem zcela klidny

. Moje auto, cas ani penize to (nastesti) nejsou

.
Kazdy mame jine moznosti, prostredky, nahledy na vec, teorie. Ja se netajim tim, ze teto problematice nerozumim. Delam v jinem oboru a troufam si tvrdit, ze tam dokazu byt platnym. Ale proto jsem obklopeny lidma, kterym verim a vim, ze ve sve brandzi uz neco dokazali, slavili nejeden uspech. I kdyz ve tvych ocich, soude podle tvych prispevku, to jsou stale jen packalove, od kterych by jsi utikal. Vec nazoru, mentalita. To co kupuji nestrilim od boku, ale nejdrive prodiskutuji prave s lidma z oboru, aby to ve vysledku dalo zase o jednu rychlou jednasestku v CR vic. Jedna takova s podobnym setupem tady jezdi a vyhrava. Majitel ma muj respekt a rozhodne bych se na nej nedival jako na blazna, ktery do sveho auta naskladal veci, o ktere nema zadny bezny clovek zajem. To, jaka bude zivotnost motoru je druha vec. Vim o tom ja, vi o tom i on. Musel jsem s tim pocitat, nez jsem do techto uprav sel. Chapu tvou ironickou poznamku, ovsem delam neco, co me bavi, s cim se odreaguji po narocnem pracovnim tydnu. Neco, co dela z chlapu zase na chvili kluky.