Co se tyce finalni podoby loga, doresil bych v nedeli. pokud by to bylo mozne, Ladis by eventuelnel vzal notebook, sesli bychom se uz treba v pet a dodelali to uplne na 100% Vychazel bych z posledne udelaneho loga (jeste bez stinovani - Rio session), tam bychom soupli stin z posledni fotky a spolecne upravili orezani. Zase bych kopiroval oriznuti, ktere mame ted na zadnich sklech (trosku ostrejsi). Doladime. Zatim diky vsem, kluci.Ladis píše:tenhle orez bude asi nejlepsi ne?
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Live4Ride Syndicate
Dík za vysvětlení situace Slaji. Sem si myslel, že to nějak takhle bude. 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Live4Ride Syndicate
Panove, prosil bych o vyplneni udaju podle vzoru nize a zaslani na muj mail. Musime uz konecne rozjet stranky:
Tovarni znacka, typ, prezdivka auta (jestli je nejaka)
Objem + typ motoru, vykon, Vmax, 0-100 (pokud mate zmereno)
Motor:
-
-
Podvozek
-
-
Exterier
-
-
Inerier & Audio
-
-
Planovane upravy
-
-
Navrhy, komentare k profilu clenu + aut vitany
Tovarni znacka, typ, prezdivka auta (jestli je nejaka)
Objem + typ motoru, vykon, Vmax, 0-100 (pokud mate zmereno)
Motor:
-
-
Podvozek
-
-
Exterier
-
-
Inerier & Audio
-
-
Planovane upravy
-
-
Navrhy, komentare k profilu clenu + aut vitany
Live4Ride Syndicate
TAk abych to objasnil i pro ty kterých se tato kauza týká!!!
Zřejmně asi někdo nechápe o co tady jde!
Takže pan Sly si dovolil tvrdit že MethanCity chce z Wevi udělat výnosný obchod tím, že bude volnou plochu pronajímat ostatním klubům,...
To samozřejmně nebyla podložená informace a to se divím, že tak skvělý tuner , kterého tady všichni tak obhajujete si tohle dovolil pustit do diskuze aniž by o tom byl přesvědčen.
To samozřejmně po jednání pan Weber vyvrátil a nejen zde, takže si tomhle jednání můžete udělat obrázek sami,.odkazy na obvinění a vyvracení již zde vkládat nebudu jistě si to kdo chce najde sám,..již jsem to tady několikrát vkládal,....
A pokd jde zde o mé urážky tak se tímto všem omlouvám, ale nemyslím si že by byly nemístné,....bohužel jsem se nemohl udržet silnějších výrazů,..takže pro nezasvědcené PARDON,....
Takže pan Sly si dovolil tvrdit že MethanCity chce z Wevi udělat výnosný obchod tím, že bude volnou plochu pronajímat ostatním klubům,...
To samozřejmně nebyla podložená informace a to se divím, že tak skvělý tuner , kterého tady všichni tak obhajujete si tohle dovolil pustit do diskuze aniž by o tom byl přesvědčen.
To samozřejmně po jednání pan Weber vyvrátil a nejen zde, takže si tomhle jednání můžete udělat obrázek sami,.odkazy na obvinění a vyvracení již zde vkládat nebudu jistě si to kdo chce najde sám,..již jsem to tady několikrát vkládal,....
A pokd jde zde o mé urážky tak se tímto všem omlouvám, ale nemyslím si že by byly nemístné,....bohužel jsem se nemohl udržet silnějších výrazů,..takže pro nezasvědcené PARDON,....
Pasted from Ostrava:ArnieGT píše:TAk abych to objasnil i pro ty kterých se tato kauza týká!!!
Pan Sly nerekl nic o vynosnem obchodu, pouze zopakoval slova organizatora 6ti rocniku automobilove vystavy WEVI a ta byla nasledujici:
Nabidli jsme zdarma plochu na Vystavisti Cerna Louka ostravskemu tuning klubu MCTC a konkretne panu Cechovi ze zmineneho klubu, ktery ji, jak jsme zjistili, chtel pronajimat ucastnikum vystavy. Toto nam prijde jako velmi neferove jednani a proto se cele organizace se svym otcem ujimame my.
Toto neni vymysl, ci nepodlozena informace, toto je fakt. Je mi lito, ze nemam zaznam telefonniho hovoru s p. Weberem ml. a potazmo zaznam cele diskuze ve vinarne Avia s p. Weberem st.
Neuvedomuji si, kdy by behem dnesni diskuze neco takoveho pan Weber vyvracel, ba prave naopak. Take pronesl, ze clenove MCTC o tomto jednani pana Cecha pravdepodobne nic nevi a jsou jeho jednanim poskozeni. Sdelil, ze na sve vystave uvita tunery ze vsech Moravskoslezskych klubu, nehlede na clenstvi v tom, ci onom klubu.
Byl bych velmi rad, kdyby se k cele veci vyjadrily obe strany, jelikoz uz me nebavi cist neustale neopodstatnene utoky na svou osobu.
Live4Ride Syndicate
barry!!!
No nevím Barry, myslím ,že Arnie GT brání svůj klub a přitom neví co vedení dělá. Je to spíš k pláči když někdo dělá na své členy takové podrazy.
Live4Ride Syndicate
To mu neberu ani nevytýkám
...já bych taky bránil klub kdybych v nějakém byl...mě se ale nelíbí, že se naváží do Igora, když ho nezná a pořád se své nevhodné chování snaží schovat za nepodložené informace...
Naposledy upravil(a) barry dne 29 bře 2006 23:32, celkem upraveno 1 x.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Žádné nevidím...za můj výrok nepatří nadávka, ale je to hrdina a myslím si že kdyby tě potkal sklopí oči a jde dál...tak jsem to myslel...Sly píše:Klid panove, zadne nadavky.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
no snad zavladne klid a mir v techto vodach.... 
To už je mazec ............. Nechci nikoho schazovat a nemám k tomu ani důvod.ale někteří jedinci by si měli rozmyslet co tady chcou vůbec napsat,protože pak je to spíše trapné a ubohé.....
Myslím,že každý sám si udělal obrázek nad vzniklou situaci
Myslím,že každý sám si udělal obrázek nad vzniklou situaci
das Auto
Panove, vemte si priklad z Dana. Uz mi poslal vyplneny profil.
Live4Ride Syndicate
- F.l.a.n.e.l.
Sly: já ti klidně taky napíšu svůj vyplněný profil, ale nevím na co by ti byl 
187cm
78kg
tmavé krátké vlásky
modrozelené očka
štíhlý, sportovní postava
nekouřím, nepiju, pro alkohol nežiju, šlechtím plané jabloně a furt se hrabu v záhoně
PS: tak co?
187cm
78kg
tmavé krátké vlásky
modrozelené očka
nekouřím, nepiju, pro alkohol nežiju, šlechtím plané jabloně a furt se hrabu v záhoně
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- F.l.a.n.e.l.
Barry: Klid, jinak tě vezmu do mého ZAHRADKÁŘSKÉHO klububarry píše:Nebo předsedo my tě nedáme!
Arnie dělá bubu a při tom je to určitě nějaký! ...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Přemek Podlaha před 40 lety, jak vyšitý...F.l.a.n.e.l. píše:Sly: já ti klidně taky napíšu svůj vyplněný profil, ale nevím na co by ti byl
187cm
78kg
tmavé krátké vlásky
modrozelené očka
trošku se zmenšil...vlasy zešedivěly...oči zalil šedý zákal...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
- F.l.a.n.e.l.
Kuwa zase si mě prásknul... chtěl jsem to udělat napínavějšíbarry píše:Přemek Podlaha před 40 lety, jak vyšitý...F.l.a.n.e.l. píše:Sly: já ti klidně taky napíšu svůj vyplněný profil, ale nevím na co by ti byl
187cm
78kg
tmavé krátké vlásky
modrozelené očka
PS: tak co?![]()
trošku se zmenšil...vlasy zešedivěly...oči zalil šedý zákal...
PS.: jelikož jsem Přema Podlaga, tak hádejte co je V-Y-V-I
sousedovic TONÍČEK, nemá žádný koníček...
http://img54.imageshack.us/img54/8144/igor7vu.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/1351/igor29hq.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/4623/vojta4zi.jpg
Projíždím stránky o srazech a na co jsem narazil....
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz