ArnieGT píše:TAk abych to objasnil i pro ty kterých se tato kauza týká!!!
Zřejmně asi někdo nechápe o co tady jde!
Takže pan Sly si dovolil tvrdit že MethanCity chce z Wevi udělat výnosný obchod tím, že bude volnou plochu pronajímat ostatním klubům,...
To samozřejmně nebyla podložená informace a to se divím, že tak skvělý tuner , kterého tady všichni tak obhajujete si tohle dovolil pustit do diskuze aniž by o tom byl přesvědčen.
To samozřejmně po jednání pan Weber vyvrátil a nejen zde, takže si tomhle jednání můžete udělat obrázek sami,.odkazy na obvinění a vyvracení již zde vkládat nebudu jistě si to kdo chce najde sám,..již jsem to tady několikrát vkládal,....
A pokd jde zde o mé urážky tak se tímto všem omlouvám, ale nemyslím si že by byly nemístné,....bohužel jsem se nemohl udržet silnějších výrazů,..takže pro nezasvědcené PARDON,....
Pasted from Ostrava:
Pan
Sly nerekl nic o vynosnem obchodu, pouze
zopakoval slova organizatora 6ti rocniku automobilove vystavy WEVI a ta byla nasledujici:
Nabidli jsme zdarma plochu na Vystavisti Cerna Louka ostravskemu tuning klubu MCTC a konkretne panu Cechovi ze zmineneho klubu, ktery ji, jak jsme zjistili, chtel pronajimat ucastnikum vystavy. Toto nam prijde jako velmi neferove jednani a proto se cele organizace se svym otcem ujimame my.
Toto neni vymysl, ci nepodlozena informace, toto je fakt. Je mi lito, ze nemam zaznam telefonniho hovoru s p. Weberem ml. a potazmo zaznam cele diskuze ve vinarne Avia s p. Weberem st.
Neuvedomuji si, kdy by behem dnesni diskuze neco takoveho pan Weber vyvracel, ba prave naopak. Take pronesl, ze clenove MCTC o tomto jednani pana Cecha pravdepodobne nic nevi a jsou jeho jednanim poskozeni. Sdelil, ze na sve vystave uvita tunery ze vsech Moravskoslezskych klubu, nehlede na clenstvi v tom, ci onom klubu.
Byl bych velmi rad, kdyby se k cele veci vyjadrily obe strany, jelikoz uz me nebavi cist neustale neopodstatnene utoky na svou osobu.