Tak jak to vypada s tim merenim?Anděl píše:Tak jsem se právě teď vrátil s Jeseníku. (to je u polských hranic). Úprava ECU je již provedena, takže nastavá čas měření a vyhodnocování.![]()
Až na tu cenu (23 680Kč)jsem spokojen.

Zatím nijak.R@ZOR píše:Tak jak to vypada s tim merenim?Anděl píše:Tak jsem se právě teď vrátil s Jeseníku. (to je u polských hranic). Úprava ECU je již provedena, takže nastavá čas měření a vyhodnocování.![]()
Až na tu cenu (23 680Kč)jsem spokojen.
To není křivka výkonu, ale nastavení ECU. To znamená, že ji teď mám nastavenou na plný výkon už od nějakých 2500ot/m. Předtím tam byla tzv. ekonomická, ekologická díra až do 3500 ot/m.Flinta píše:a nebylo by lepsi kdyby ta krivka byla trosku vic strma?? takhle je to auto pak "liny" ne??
ahaa tak to pak joAnděl píše:To není křivka výkonu, ale nastavení ECU. To znamená, že ji teď mám nastavenou na plný výkon už od nějakých 2500ot/m. Předtím tam byla tzv. ekonomická, ekologická díra až do 3500 ot/m.Flinta píše:a nebylo by lepsi kdyby ta krivka byla trosku vic strma?? takhle je to auto pak "liny" ne??
krviny a vyhozeny prachy!!!!Anděl píše:To není křivka výkonu, ale nastavení ECU. To znamená, že ji teď mám nastavenou na plný výkon už od nějakých 2500ot/m. Předtím tam byla tzv. ekonomická, ekologická díra až do 3500 ot/m.Flinta píše:a nebylo by lepsi kdyby ta krivka byla trosku vic strma?? takhle je to auto pak "liny" ne??
Alik píše:krviny a vyhozeny prachy!!!!Anděl píše:To není křivka výkonu, ale nastavení ECU. To znamená, že ji teď mám nastavenou na plný výkon už od nějakých 2500ot/m. Předtím tam byla tzv. ekonomická, ekologická díra až do 3500 ot/m.Flinta píše:a nebylo by lepsi kdyby ta krivka byla trosku vic strma?? takhle je to auto pak "liny" ne??
kup si 2,0 16V a do toho cpi do 1,6 si nastrkal hafo penez a kazdej te trhne...jede to jako muj gali kdyz ma zatazenou ruku a tahne zasebou kola.....
A proč tam nehodit rovnou 3,5 V6 24VAlik píše:krviny a vyhozeny prachy!!!!Anděl píše:To není křivka výkonu, ale nastavení ECU. To znamená, že ji teď mám nastavenou na plný výkon už od nějakých 2500ot/m. Předtím tam byla tzv. ekonomická, ekologická díra až do 3500 ot/m.Flinta píše:a nebylo by lepsi kdyby ta krivka byla trosku vic strma?? takhle je to auto pak "liny" ne??
kup si 2,0 16V a do toho cpi do 1,6 si nastrkal hafo penez a kazdej te trhne...jede to jako muj gali kdyz ma zatazenou ruku a tahne zasebou kola.....
prahy sou v garazi ve stadiu vyvojeBrutus píše:Taková krabice.....A ještě by to chtělo prahy