zástěrky jdou pryč po zimě... snížený to takhle teprve bude... akroát nevim jak... když koupim HP sporting,tak nezbyde na kola a do pružin se mi moc nechce
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BALI píše:zástěrky jdou pryč po zimě... snížený to takhle teprve bude... akroát nevim jak... když koupim HP sporting,tak nezbyde na kola a do pružin se mi moc nechce
Se rozhodni zda chces auto snizit a mit ho na plechacich.. nebo mit ho normalne a jezdit na lepsich kolech
Pokud mas vklidu "seriovy" podvozek, tak kup kola.. bo kdyz to snizis, tak ucitis jeste vice rozjebane silnice ČR
tak ja bych treba nesnizoval, nejak se mi to na fotce nelibi
a to sem s fackem odkroutil toho dost
asi bych spis pristoupil na traktor styl s 15" a konec
biker píše:tak ja bych treba nesnizoval, nejak se mi to na fotce nelibi
a to sem s fackem odkroutil toho dost
asi bych spis pristoupil na traktor styl s 15" a konec
ta fotka nic moc... je to spíš orientační VT
VW Touran '08 DSG BMW E10 '02 Seat Cordoba SDI NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
jasne chapu nekde jsem na skoda.stable videl hezke facko na 15" a myslim bez snizeni byly to nejake RH takove ty s velkym limcem a paprskama prohlejma ty sem si nechal uniknout v 16" moc se mi libily
No nevim já bych asi šel do toho HP a kola bych zatim pořídil ty co se dávali na golfaII myslim na gti, teda jestli máš už 100-kovou rozteč jsou to klasický plechy s malym ET kámoš je měl na Feldě a docela slušný a časem se na kola našetří
snížít snížit snížit !!! co nejvííc .. HP jde jen o 4 cm.. naštěstí tam dou vysoustružit další drážky Zeptej se Tommyho19XX ten to snad měl mít o 80 mm dole (prej)
a kola nech klidně tyhle.. sou hodně pěkný
Ja mam zakazkovy HP a muzu si to polozit klidne az na naraznik Ale jinak ty obyc delaji snizeni i o 5,ale udelaji ti co chces,jen jim to staci rict.. Mam s nima velice dobry zkusenosti. Jinak kdyz snizit,tak HP.. Kdyz das pruziny,tak za chvili mas tlumice v haji a jizdni vlastnosti pod bodem mrazu..
rozhodně snížit a komplet podvozek, pružiny jen jsou na hovno....prostě základ pro další úpravy je co nejvíc snížit....škoda, že jsem se toho nedržel už od začátku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd