LJay: Honda CRX 2G ED9 - R.I.P.
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: LJay: Honda CRX 2G ED9 Turbo - 0-100km/h: 5,3s
Dnes sem namontoval a zajel nové kotouče (EBC Turbo Groove) a destičky (Ferodo DS2500), které mi poradil a dodal Dany z TypeR.cz. Brzdy sem zatím nezatěžoval do maxima, ale i tak mi příjde brzdný účinek znatelně lepší oproti dřívějšku.
www.jfperformance.cz
Včera sem se ještě domlouval s Dimim a pokud se nic nezmění, tak příští sobotu pojedu do MotorArtu na brzdu, takže bych mohl konečně vědět přesnější hodnoty výkonu a krouťáku.
www.jfperformance.cz
už jenom hodnota zrychlení je velice pěkná. jsem zvědav na ty hodnoty hold ta váha je ale sakra znát 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
vždyť je to těžký jak náklaďák 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Juraj: tak oproti tomu tvýmu matchboxu určitě 

www.jfperformance.cz
- Flinta
- Kontaktovat uživatele:
upgrade na vetsi brzdy probehne nebo tyhle jsou dostacujici
vic takovych projektu

vic takovych projektu

ja bych řekl "jenom takové prejekty"
mimochodem nekupoval bych nové kotouče kdybych měl v plánu měnit brzdy
mimochodem nekupoval bych nové kotouče kdybych měl v plánu měnit brzdy

Řidič
Flinta: tuhle sezonu tam na beton zůstanou ty co tam jsou teď. Pokuď se ukáže, že nebudou stačit, tak kouknu po nějakých více pístkových brzdičích a kotoučích s větším průměrem.
www.jfperformance.cz
Konečně se u nás po delší době udělalo pěkně, tak mi to nedalo a jel sem si zkusit pár čtvrt mílí. Tady jsou časy co sem naměřil Gtechem.
Chce to sehnat slicky, protože stávající obutí to při rozjezdu vůbec nezvládá, takže si našetřím nějaký peníze a kouknu po dvou širších ráfcích a nějakých slickách, abych nedělal na sprintech ostudu.
Jo a při tomhle testování mi uletěly z obou předních kol středový krytky
Nevěděli byste někdo, kde bych mohl koupit nový krytky s logem Rota?
Chce to sehnat slicky, protože stávající obutí to při rozjezdu vůbec nezvládá, takže si našetřím nějaký peníze a kouknu po dvou širších ráfcích a nějakých slickách, abych nedělal na sprintech ostudu.
Jo a při tomhle testování mi uletěly z obou předních kol středový krytky

www.jfperformance.cz
Re: LJay: Honda CRX 2G ED9 Turbo - 245hp / 279Nm
Před pár hodinama sem přijel z MotorArtu, kde bylo auto na válcové brzdě.
Pokud sem správně pochopil výstupní hodnoty z dyna (výpis hodnot na papíře je trochu divoký), tak jak mi vysvětloval Dimi, tak výsledky vypadají takhle:
Výkon: 245hp(na klice), 206hp (na kolech)
Kroutící moment: 279Nm
Tady je pár videí z měření a graf.
Pokud sem správně pochopil výstupní hodnoty z dyna (výpis hodnot na papíře je trochu divoký), tak jak mi vysvětloval Dimi, tak výsledky vypadají takhle:
Výkon: 245hp(na klice), 206hp (na kolech)
Kroutící moment: 279Nm
Tady je pár videí z měření a graf.
www.jfperformance.cz
To auto nemá chybu,pěkný čísla 

Octavia tdi 327 PS 627 Nm
Audi A3 3.2 258 PS E85
Audi A3 3.2 258 PS E85
Není to moc bohaté? Okolo 12ti by to možná mohlo ještě nějakého koníka přidat nebo jsou obavy z detonací?
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Díky chlapi.
Fifi: co si pamatuju, tak to Monty pro jistotu nechával trochu bohatší, právě kvůli detonacím, ale nebylo to zas tolik jako je to na grafu. Nevím možná je nějaká nepřesnost způsobená tím, že teď byla lambda až na konci výfuku, i když tam bych čekal, že bude ukazovat spíš chudší směs.
Fifi: co si pamatuju, tak to Monty pro jistotu nechával trochu bohatší, právě kvůli detonacím, ale nebylo to zas tolik jako je to na grafu. Nevím možná je nějaká nepřesnost způsobená tím, že teď byla lambda až na konci výfuku, i když tam bych čekal, že bude ukazovat spíš chudší směs.
www.jfperformance.cz
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Paráda

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Včera dorazily PU silenty řazení, tak je tam o víkendu hodím, protože v sériových už je celkem solidní vůle. Sem docela sem zvědavý, jestli bude znatelná změna v přesnosti řazení.
www.jfperformance.cz
PU silenty řazení už jsou na autě a rozdíl je fakt znát docela fest, až sem koukal jak moc se pohyb řadičky zpřesnil.
www.jfperformance.cz
Přemýšlím teď nad způsobem jakým provést odvětrání kapoty a k tomuhle tématu sem našel pěkný článek, kde jsou rozebraný rozdíly tlaku, proudění vzduchu, atd. Hodím sem odkazy, kdyby si to chtěl někdo přečíst.
1. část
2. část
3. část
1. část
2. část
3. část
www.jfperformance.cz
hezke, to se mi prave ted hodi 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Včera sem pro kontrolu sundal ventilový víko a překontroloval ventilový vůle, abych si byl jistý, že se od složení motoru nic nepovolilo. Všechno je OK, takže spokojenost. Pro ukázku sem hodím fotku toho, jak vypadá hlava po najetých 5000km.
Jen při odpojování zapalovacích kabelů se opět ukázala kvalita kabelů Moroso a už asi po třetí mi zůstal konektor na svíčce a já vytáhnul jen kabel a tentokrát i bez pořádnýho kusu izolace. To už mně naštvalo a kabely šly z auta. Místo nich sem pro zatím nahodil seriový honda kabely a teď musím kouknout po nějakých nových.
Jen při odpojování zapalovacích kabelů se opět ukázala kvalita kabelů Moroso a už asi po třetí mi zůstal konektor na svíčce a já vytáhnul jen kabel a tentokrát i bez pořádnýho kusu izolace. To už mně naštvalo a kabely šly z auta. Místo nich sem pro zatím nahodil seriový honda kabely a teď musím kouknout po nějakých nových.
www.jfperformance.cz
tak to ma vypadat krasa
a s kabelama jsem si taky uzil svoje:D na 5 a 6 valec si musis vylomit ruku:D a ja je menil co pul roku 3x

a s kabelama jsem si taky uzil svoje:D na 5 a 6 valec si musis vylomit ruku:D a ja je menil co pul roku 3x

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
nech si vyrobit přesně na míru u tesla-blatná
, mailem pošleš tvé požadavky a do 3 dní máš kabely doma, já si nechal dělat na moje GTTi 8mm a vyšly na cca 1000kč

- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
raději předělat na COP a je klid.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
imfsoft-forum.eu/
libor: myslis co valec, to civka?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Nad předělávkou na COP sem už taky přemýšlel a asi by to nebylo zas tak těžký udělat.
www.jfperformance.cz
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
někde jsem na to viděl i sadu pro hondy,ale pro tebe brnkacka. Jde to ale pouze na ten rozdělovac co má uvnitř 1 zub na HU a 4 pro válce,ten ty máš myslím. Výstupy pro kabely vždy použijes na ovládání modulu s spínacím tranzistorem nebo samozřejmě jinou ecu.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
imfsoft-forum.eu/
imfsoft-forum.eu/
Včera při jízdě na CRX sraz mně trochu vytrestalo to, že sem při stavbě motoru neudělal i repas altíku a cestou mi odešel jeden uhlík. Díky Montyho výborný "poklepový" radě sem ale dojel bez problémů tam i zpátky 
Dneska sem alternátor vymontoval z auta. Bral sem ho spodem kolem poloosy a šlo to úplně krásně. Komplet celá práce zabrala asi hodinku a půl a řekl bych, že je to daleko snažší, než ho vyndavat horem a odmontovávat kvůli tomu posilovač brzd, nebo sání. Tady je odkaz na postup demontáže kolem poloosy. Třeba se to někomu bude hodit.

Dneska sem alternátor vymontoval z auta. Bral sem ho spodem kolem poloosy a šlo to úplně krásně. Komplet celá práce zabrala asi hodinku a půl a řekl bych, že je to daleko snažší, než ho vyndavat horem a odmontovávat kvůli tomu posilovač brzd, nebo sání. Tady je odkaz na postup demontáže kolem poloosy. Třeba se to někomu bude hodit.
www.jfperformance.cz
Včera dorazila termopáska, tak sem v přestávkách mezi hlídáním hladiny řeky zalehnul pod auto a omotnul výfuk.
www.jfperformance.cz
Altík už je zrepasovaný, tak ho tam odpoledne nahodím a budu moc zase frčet 

www.jfperformance.cz