tak po dlouhý době zas něco novýho. jak jsem už psal. auto jde přez zimu pod kudlu. už jsem ho celý od strojil. zustali tam jen sedačky. a část muziky. zítra ho vezu do dílny a jde se na věc.
máte se na co těšit
stenlis píše:a ty polepy!!!!! vim jsou ..... vite kde. ale příští rok to bude nový lak a nějakej ten airbrash,a chci upravit přední kapotu,aby nebylo poznat že tam jsou mračítka. bohužel čirá obtika se nedělá......
ale dělá a po varech jezdi vito s čirou
čirou obtiku nedělaj. to vito měl kámoš. sklo si nechal vybrousit.a čočky si tam nechal dát. jedno světlo ho vyšlo tolik co stojí obě dohromady. a pak ty blikry a zadní světla,tyse nedělaj. a nechci mít v předu čirou půlku a vzadu obič buď vše nebo nic.
hele draku a co treba si dat do zadu ve sloupovim provedeni HELA diodove krouzky(daji se krasne pouzit jako zadni lampy), vypadalo by top nadherne, do predu tu cirou jak doporucuji kluci a si boss..Zkus na predni svetla firmu Morette a bocni blinkry dej nejake cire(treba z osobaku z Mercedesu nebo z nejake jine kary). Dej sem urcite foto az to vsechno budes mit hotovy...Drzim palce at vsechno sezenes a das to!Peez
PS: na Mimoni X si byl dobre splalenej...nestihal si ani mluvit nebo se pletu??
¨jo to se to radí. budu jedině rád když mi dáte adresu někoho se světlama. nebo někdo kdo by udělal přední . něco už mám vymyšleno. zadek bude bez krytu. tak jako je to u toho zlatýho vytouše. blinkry budou čirý už má je připravený z CLS .a svěla by se mi líbily ve přebu čočky taky už je tu foto. takže už spíš přecházim tak nějak aby to vypadalo . mám jeden koncept vita od dub city . tak mám inspiraci.
a co interier? doufam, ze pak vevnitr bude plazma a gouc, neco na zpusob pimp my ride
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to už múžu během roku.ale teď ne. víš jak jde znich dobře vidět. a nemůžu je sehnat.na ebay nejsou. a od mercedesa jsou moc drahý ana netu sem se nedíval.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
blbej úhel foto. zamračení je dělaný podle mračítek a na fotce to vypadá že je to hodně. ale ve skutečnosti je to přesně podle kamei mračítek co jsem tam měl. nejsem blázem zamračit celý světlo to už by byl pro poldy asi fakt dost....
a jakej bude lak? to se bude lakovat celý nebo jak?