No, kdybych tento "pokus" ukončil, tak bych možná v případě jiného auta do profi ecu asi šel (pokud do té doby nekoupím msq, protože zatím nejsem rozhodnut ani na jednu stranu...), ale to až tak za rok a asi bych to pak možná vzal i se svazkem, co s týče té V4X, tak ve výběru auta do budoucna figuruje i jeden V6 tak bych pak koupil asi něco, co těch 6 válců dokáže uřídit (to ta V4X tuším není), to jsi ale nemohl vědět... Jak jsem psal, čím více se toho dozvídám, tím více si říkám, že to u tohohle auta nemá cenu, resp. cenu by to mělo, kdyby auto nešlo za 1,5roku do světa... Co se týče návštěvy, tak děkuji za pozvání, pokud bude u tebe na dílně něco zajímavého (v tomto směru) i v létě, tak bych určitě přijel kouknout.
Tak mě napadá, že kdybych v autě nechal sériovou ecu tak jak je a odpojil vstřiky a zapalovací lištu, zařídil to tak, aby to ecu nepoznala a právě vstřiky a zapalování nechal řídit msq (s jeho snímači), tak bych se obešel bez zásahu do el. plynu, nemusel bych řešit signály pro přístrojovku (otáčkoměr) atd... Prostě mám nad čím přemýšlet...