Tak se těším na kopr

žeby?Ondras píše:Ta kola mi něco připomínají...
Při závěrečném testování motoru.. poslední den...Ozzy_Vita píše:Ajtakrajta... Upřímnou soustrast
....
A japa se může přihoditi ?
Opraveno.. byla to prasklá jedna trubkaazpek1 píše:a co chladič, už je nový??
Váčka praskla protože nebyla dotežena jedna ta její objímka. Nedotáhli to v tom servise kde byla dělaná.blázen píše:jednoduše, když se blbě instaluje ,nebo dotahujeOzzy_Vita píše:Ajtakrajta... Upřímnou soustrast
....
A japa se může přihoditi ?
příště,něž 4x vyměníš rozvody,zkuste změřit tlak v těch válcích co nejedou
hned o duvod vic koupit nejakou "lepsi"Freeman_TKOZ píše:Zatím ještě nejezdím... Mám problém rupla mi Váčková hřídel...SkylineGTR píše:No, pěkná Mazdička. Už se to začíná klubat.Si musíme někdy dát sraz u práce v průmyslové zóně.
http://img219.imageshack.us/img219/7042/vackami2.jpg
No jooo tema na mrtě stranek a hovno!Auto nevypadá ani z 10% jak nam tady tlačil do hlavy!!Midas píše:v této sekci je nějak mrtvo....to tu váčku vyrábíš doma na hajzlu???![]()
![]()
hihPipotuning píše:No jooo tema na mrtě stranek a hovno!Auto nevypadá ani z 10% jak nam tady tlačil do hlavy!!Midas píše:v této sekci je nějak mrtvo....to tu váčku vyrábíš doma na hajzlu???![]()
![]()
No asi tak nějak -to už prodaji moje děcka SEATA jako veterana dřív než freema bude hotov jak planovalMidas píše:hihPipotuning píše:No jooo tema na mrtě stranek a hovno!Auto nevypadá ani z 10% jak nam tady tlačil do hlavy!!Midas píše:v této sekci je nějak mrtvo....to tu váčku vyrábíš doma na hajzlu???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak ne....ona bude....ale do te doby tobě budou chodit po světě fusaté děcka...a já si budu jezdit raketě![]()
(džouk friiimo....džouk)
Pipotuning píše:No asi tak nějak -to už prodaji moje děcka SEATA jako veterana dřív než freema bude hotov jak planovalMidas píše:hihPipotuning píše: No jooo tema na mrtě stranek a hovno!Auto nevypadá ani z 10% jak nam tady tlačil do hlavy!!![]()
![]()
![]()
![]()
tak ne....ona bude....ale do te doby tobě budou chodit po světě fusaté děcka...a já si budu jezdit raketě![]()
(džouk friiimo....džouk)
![]()
jj JOKE