a byl jsem tunink gangsta největší

kubi píše:Vždyť o tom je celý ten topicButcho píše:Jako je fakt že každej něak začínal.. Mladej kluk chtěl ostatním ukázat, že ještě nemá papíry a už se hrabe v autech protože ho to baví, myslel si, že mu tady třeba někdo poradí, nebo ho povzbudí, a místo toho se tady banda hovězího hádá, kdo měl lepší auto když začínal, kdo je teďka tady king protože si může dovolit to a ono...... Navíc, pokud se mi něco nelíbí, tak neexistuje jen 1 cesta, čili říct to od plic..... Jde to i taktně....... A pokud mi někdo bude tvrdit opak, tak bych rád viděl, jak se takový člověk jde třeba představit rodičům své přítelkyně. Na otázku, proč ji miluje ji odpoví: "Má strašně krásné kozy a rád si s nima hraju....." ???????? A pak dodá že to měl zrovna na jazyku????? To je sice dosti radikální přirovnání ale.....
Originalni muzes byt v jakymkoliv stylu i v jak ty pises "němec stil". Ale jak sem rek, z tech fotek se proste neda poznat, jak to auto bude vypadat po par letech na konci procesu.Bob píše:tim šlapnutím do h..... se človjek učí u me vytezí originalita a ta je o napadech a pokusech
no jestli jsi byl někde v dálce, tak je pochopitelný, že jsem tu zatáčku jel vnitřkem ale jináč si vzpomínám, že tam je cesta nic moc, na krajnicích obzvlášť,tak možná proto...Starlet píše:Pnda: to já tebe taky. Je ti asi tolik co mně a nic proti tobě nemám, ale tvůj komentář toho auta mě vzhledem k okolnostem celkem vytočil...
Jinak byla to levotočivá zatáčka, třetí za koncem Zbohova a tak půlkou auta protisměr, musel jsem si rejpnout, nic ve zlym
však jó zviditelnit se po v trvdý Y, to se zviditelníš úžasně... a hlavně teďka všichni říkejte, .........copak ty jsi se nikdy nepřepsal.......to je jak jsem to psal v rychlosti etc......... -> takovejch tu už byloMartas píše:tak koukám že se tady docela kvůli tomu dohadujete.toto téma sem sem dal z důvodu toho aby řekl každej svůj názor ale bez urážek!!18 mi bede za 4 měsíce takže sem si řekl že si to auto trošku zvyditelnim.mám docela dost možností jak to auto dělat.mám kamaráda lakýru flock dělám já a to to auto připravyt dělám defakto sám za občasné pomoci kamaráda.neřikám že to auto bude bez chyb ale jenom tréningem se člověk učí.prostě to auto dělat mě dost baví a proto radši dělám i to fávo než sedět doma na zadku.kola se koupí až asi jako poslední protože to bude pro mě tak asi největší položka.časem budu házet fotky jak postupuju.ale nerad bych tady poslouchal slova je to tragédie,sračka atd.
Ty mas taky chybu v popisu u ty inteligence...FOG píše:však jó zviditelnit se po v trvdý Y, to se zviditelníš úžasně... a hlavně teďka všichni říkejte, .........copak ty jsi se nikdy nepřepsal.......to je jak jsem to psal v rychlosti etc......... -> takovejch tu už byloMartas píše:tak koukám že se tady docela kvůli tomu dohadujete.toto téma sem sem dal z důvodu toho aby řekl každej svůj názor ale bez urážek!!18 mi bede za 4 měsíce takže sem si řekl že si to auto trošku zvyditelnim.mám docela dost možností jak to auto dělat.mám kamaráda lakýru flock dělám já a to to auto připravyt dělám defakto sám za občasné pomoci kamaráda.neřikám že to auto bude bez chyb ale jenom tréningem se člověk učí.prostě to auto dělat mě dost baví a proto radši dělám i to fávo než sedět doma na zadku.kola se koupí až asi jako poslední protože to bude pro mě tak asi největší položka.časem budu házet fotky jak postupuju.ale nerad bych tady poslouchal slova je to tragédie,sračka atd.
jinak klidně dělej fávo, jak chceš, ale tady naštěstí neuslyšíš pouze chválu, říkám naštěstí, protože kdyby každej jenom chválil, tak by si tady všichni mysleli jak jsou dokonalý.
Takže momentální hodnocení 1 ze 100 za snahu
FOG píše:však jó zviditelnit se po v trvdý Y, to se zviditelníš úžasně... a hlavně teďka všichni říkejte, .........copak ty jsi se nikdy nepřepsal.......to je jak jsem to psal v rychlosti etc......... -> takovejch tu už byloMartas píše:tak koukám že se tady docela kvůli tomu dohadujete.toto téma sem sem dal z důvodu toho aby řekl každej svůj názor ale bez urážek!!18 mi bede za 4 měsíce takže sem si řekl že si to auto trošku zvyditelnim.mám docela dost možností jak to auto dělat.mám kamaráda lakýru flock dělám já a to to auto připravyt dělám defakto sám za občasné pomoci kamaráda.neřikám že to auto bude bez chyb ale jenom tréningem se člověk učí.prostě to auto dělat mě dost baví a proto radši dělám i to fávo než sedět doma na zadku.kola se koupí až asi jako poslední protože to bude pro mě tak asi největší položka.časem budu házet fotky jak postupuju.ale nerad bych tady poslouchal slova je to tragédie,sračka atd.
jinak klidně dělej fávo, jak chceš, ale tady naštěstí neuslyšíš pouze chválu, říkám naštěstí, protože kdyby každej jenom chválil, tak by si tady všichni mysleli jak jsou dokonalý.
Takže momentální hodnocení 1 ze 100 za snahu
On myslel abyste si nechali "ostrá slova" pro sebe a nepsali to sem, ne abyste si mysleli že je to krásný...Rudi píše:a budeš s tím pak jezdit i po srazech nebo to necháš v garáži, aby na to nikdo neřekl špatný slovo?
Kvid@$ píše:Fogu trosku trapas co
![]()
Hlavně že tu ze sebe snazis delat nejakyho nadcloveka a vlastne ze sebe udelas vocase.
ale stane se no..
aha, tak tragédie je vážně "ostrý slovo"Voyager píše:On myslel abyste si nechali "ostrá slova" pro sebe a nepsali to sem, ne abyste si mysleli že je to krásný...Rudi píše:a budeš s tím pak jezdit i po srazech nebo to necháš v garáži, aby na to nikdo neřekl špatný slovo?
Je to tak ale tady to hodně kluku ještě nechápe.WRCteam píše:kola podvozek zaklad.. k cemu silenej bodykit kdyz je to vysoky a uzky jak tramvaj... tot muj nazor..