kl

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

remix

Příspěvek od remix »

každý nějak začínal, ... já taky startoval na fáčku... mračítkatjunink..
Obrázek
a byl jsem tunink gangsta největší :smich:

:lol:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Bob

Re: škoda favorit....první fotky

Příspěvek od Bob »

tim šlapnutím do h..... se človjek učí u me vytezí originalita a ta je o napadech a pokusech
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!

plaváček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plaváček »

kubi píše:
Butcho píše:Jako je fakt že každej něak začínal.
Vždyť o tom je celý ten topic 8) . Mladej kluk chtěl ostatním ukázat, že ještě nemá papíry a už se hrabe v autech protože ho to baví, myslel si, že mu tady třeba někdo poradí, nebo ho povzbudí, a místo toho se tady banda hovězího hádá, kdo měl lepší auto když začínal, kdo je teďka tady king protože si může dovolit to a ono...... Navíc, pokud se mi něco nelíbí, tak neexistuje jen 1 cesta, čili říct to od plic..... Jde to i taktně....... A pokud mi někdo bude tvrdit opak, tak bych rád viděl, jak se takový člověk jde třeba představit rodičům své přítelkyně. Na otázku, proč ji miluje ji odpoví: "Má strašně krásné kozy a rád si s nima hraju....." ???????? A pak dodá že to měl zrovna na jazyku????? To je sice dosti radikální přirovnání ale..... :twisted:
:rock: :potlesk: :rock: :potlesk: 8) 8) tak s tímhle souhlas
VW GOLF III

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

motor ? podvozek?:) co na tom facku budes jezdit za kola?
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Bob píše:tim šlapnutím do h..... se človjek učí u me vytezí originalita a ta je o napadech a pokusech
Originalni muzes byt v jakymkoliv stylu i v jak ty pises "němec stil". Ale jak sem rek, z tech fotek se proste neda poznat, jak to auto bude vypadat po par letech na konci procesu.
A pripojil bych se k dotazu na kola a podvozek a vubec na plany do budoucna.
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Bob

Příspěvek od Bob »

a proto nechapu proč ho uražite už tet? co si počkat na vysledek a pak řict jo tohleje dobrí nebo tohle bych udelal jinak ale řict že už tet je to hnus umí říct každej?
www.revilohifi.cz

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

Pnda: to já tebe taky. Je ti asi tolik co mně a nic proti tobě nemám, ale tvůj komentář toho auta mě vzhledem k okolnostem celkem vytočil...
Jinak byla to levotočivá zatáčka, třetí za koncem Zbohova a tak půlkou auta protisměr, musel jsem si rejpnout, nic ve zlym :lol:
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Starlet píše:Pnda: to já tebe taky. Je ti asi tolik co mně a nic proti tobě nemám, ale tvůj komentář toho auta mě vzhledem k okolnostem celkem vytočil...
Jinak byla to levotočivá zatáčka, třetí za koncem Zbohova a tak půlkou auta protisměr, musel jsem si rejpnout, nic ve zlym :lol:
no jestli jsi byl někde v dálce, tak je pochopitelný, že jsem tu zatáčku jel vnitřkem ale jináč si vzpomínám, že tam je cesta nic moc, na krajnicích obzvlášť,tak možná proto...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Beaver

Příspěvek od Beaver »

To je zase debata...

Někdo tu psal, že každej není ve vatě - no a to jako někoho omlouvá, když nedostatek peněz nahradí zprasenou prací ? Fakt mě baví, když vidím nějaký šíleně dokitovaný auto s křivým nárazníkem a majitel u toho stojí hrdě s tím, že to udělal sám. Ušetřil prachy a je navíc o to větší tuner. No to jistě, to pak jsou teda největší drsňáci ti co vlastnoručně oblepí auto ptákovina z benzínky (viz modrej Kadett v pokecu a jeho loketní opěrka ze dřeva...). Tak sakra radši budu šetřit prachy a nechám to udělat někoho kdo to umí než něco prznit.

Nějaký argumenty o věku tu padaly - báječná věc, čím jsi mladší, tím jsi větší tuner, protože sice nemáš papíry, ale už máš auto a vrtáš do něj díry. Jakýkoliv nezdar pak omlouvá to, že ti je přece jenom xx let. Absolutní hovadina, nehledě na to, že auto ti je potom jenom na ozdobu, oficiálně s tím jezdit nemůžeš (kecy typu "jezdím žigulem po vesnici už od 15ti" mě nezajímají, autoškolu nemá, zkušenosti taky ne).

Ad auto - zatím hodnotím kladně zajímavě provedenej přední blatník, trvám na tom, že zadek je divnej a předek s tím prapodivným překrytím světel taky. Vytmelení, lakování ani světla z Golfa (což je pro mě ještě horší než to je teď) to ve výsledku nespasí.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Mr.Bean

Příspěvek od Mr.Bean »

Bob: Copak sem nekoho urazil?
Beaver: 8)
Do you love me?
. _____
/__|___\___
\(o)____(o)/

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Já si myslím že měl začíd ze spodu, dát nato něaký fešný kola a podvozek a zatím to nechad v sérii. je fakt že ten zadek se mi moc nelíbí ale to je na majiteli. ten předek, mračení dobrý ale ta maska.
FUCK AIRRIDE

Bob

Příspěvek od Bob »

mr. bean ja sem myslel toj toje (no to je teda echt sračka) to se musel citit jak hrdina tohle napsat!!!! a jinak si myslím že bychom měli mluvit o tematu a ne kecat otom kdo je drsnej! pokec je myslím jinde
www.revilohifi.cz

Martas

Příspěvek od Martas »

tak koukám že se tady docela kvůli tomu dohadujete.toto téma sem sem dal z důvodu toho aby řekl každej svůj názor ale bez urážek!!18 mi bede za 4 měsíce takže sem si řekl že si to auto trošku zvyditelnim.mám docela dost možností jak to auto dělat.mám kamaráda lakýru flock dělám já a to to auto připravyt dělám defakto sám za občasné pomoci kamaráda.neřikám že to auto bude bez chyb ale jenom tréningem se člověk učí.prostě to auto dělat mě dost baví a proto radši dělám i to fávo než sedět doma na zadku.kola se koupí až asi jako poslední protože to bude pro mě tak asi největší položka.časem budu házet fotky jak postupuju.ale nerad bych tady poslouchal slova je to tragédie,sračka atd.
BMW 318 IS coupe

FOG

Příspěvek od FOG »

Martas píše:tak koukám že se tady docela kvůli tomu dohadujete.toto téma sem sem dal z důvodu toho aby řekl každej svůj názor ale bez urážek!!18 mi bede za 4 měsíce takže sem si řekl že si to auto trošku zvyditelnim.mám docela dost možností jak to auto dělat.mám kamaráda lakýru flock dělám já a to to auto připravyt dělám defakto sám za občasné pomoci kamaráda.neřikám že to auto bude bez chyb ale jenom tréningem se člověk učí.prostě to auto dělat mě dost baví a proto radši dělám i to fávo než sedět doma na zadku.kola se koupí až asi jako poslední protože to bude pro mě tak asi největší položka.časem budu házet fotky jak postupuju.ale nerad bych tady poslouchal slova je to tragédie,sračka atd.
však jó zviditelnit se po v trvdý Y, to se zviditelníš úžasně... a hlavně teďka všichni říkejte, .........copak ty jsi se nikdy nepřepsal.......to je jak jsem to psal v rychlosti etc......... -> takovejch tu už bylo

jinak klidně dělej fávo, jak chceš, ale tady naštěstí neuslyšíš pouze chválu, říkám naštěstí, protože kdyby každej jenom chválil, tak by si tady všichni mysleli jak jsou dokonalý.

Takže momentální hodnocení 1 ze 100 za snahu

Kingmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kingmichal »

FOG píše:
Martas píše:tak koukám že se tady docela kvůli tomu dohadujete.toto téma sem sem dal z důvodu toho aby řekl každej svůj názor ale bez urážek!!18 mi bede za 4 měsíce takže sem si řekl že si to auto trošku zvyditelnim.mám docela dost možností jak to auto dělat.mám kamaráda lakýru flock dělám já a to to auto připravyt dělám defakto sám za občasné pomoci kamaráda.neřikám že to auto bude bez chyb ale jenom tréningem se člověk učí.prostě to auto dělat mě dost baví a proto radši dělám i to fávo než sedět doma na zadku.kola se koupí až asi jako poslední protože to bude pro mě tak asi největší položka.časem budu házet fotky jak postupuju.ale nerad bych tady poslouchal slova je to tragédie,sračka atd.
však jó zviditelnit se po v trvdý Y, to se zviditelníš úžasně... a hlavně teďka všichni říkejte, .........copak ty jsi se nikdy nepřepsal.......to je jak jsem to psal v rychlosti etc......... -> takovejch tu už bylo

jinak klidně dělej fávo, jak chceš, ale tady naštěstí neuslyšíš pouze chválu, říkám naštěstí, protože kdyby každej jenom chválil, tak by si tady všichni mysleli jak jsou dokonalý.

Ty mas taky chybu v popisu u ty inteligence... :lol:
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW :lol:

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

FOG píše:

:lol: :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Fog je asi magor dyž nadává za pravopis a ma tam taky chybu!!!

favoracer

Příspěvek od favoracer »

respect pred mladym...ja mam tiez facko a tiez zacinam a tiez z neho chcem urobit trosku ...ako tomu vy vravite ..libovku... nechapem preco hned urazat niekoho kto nema na lepsie ..a vobec .. mne sa favo paci
prajem vela uspechov v dalsej praci a tesim sa na dalsie foto 8)

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

:smich: Fogu trosku trapas co :smich2:

Hlavně že tu ze sebe snazis delat nejakyho nadcloveka a vlastne ze sebe udelas vocase.

ale stane se no.. :smich:
Obrázek
3er

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Rudi píše:a budeš s tím pak jezdit i po srazech nebo to necháš v garáži, aby na to nikdo neřekl špatný slovo? :lol:
On myslel abyste si nechali "ostrá slova" pro sebe a nepsali to sem, ne abyste si mysleli že je to krásný...

Pipotuning
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipotuning »

Kvid@$ píše::smich: Fogu trosku trapas co :smich2:

Hlavně že tu ze sebe snazis delat nejakyho nadcloveka a vlastne ze sebe udelas vocase.

ale stane se no.. :smich:
8) :lol: :smich: :smich: :smich: :smich2: :smich2: :smich2:
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben :-(
ex Xclusivecars-............ :-)

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

kazdej nejak zacinal!Moje prvni stotrica! :lol: UKOL:Hlavne aby se to nerozpadlo :lol: vyvarit,vymena vsech brzdovejch trubek,vsechny hadice,pretesneni motoru....

A toho WRC si nevsimejte! :oops: :oops: To vite zacatky! :lol:
Přílohy
Sade!.JPG
Sade!.JPG (121.67 KiB) Zobrazeno 1410 x
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Voyager píše:
Rudi píše:a budeš s tím pak jezdit i po srazech nebo to necháš v garáži, aby na to nikdo neřekl špatný slovo? :lol:
On myslel abyste si nechali "ostrá slova" pro sebe a nepsali to sem, ne abyste si mysleli že je to krásný...
aha, tak tragédie je vážně "ostrý slovo" :smich2:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Já nevím, já když začínal tak sem dal na 120tku 15" kola, koupil podvozek a interier z Rapida. ale nedělal sem takoví věci. hodně lidí jde nato ze špatné strany.
FUCK AIRRIDE

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Butcho píše:Já nevím, já když začínal tak sem dal na 120tku 15" kola, koupil podvozek a interier z Rapida. ale nedělal sem takoví věci. hodně lidí jde nato ze špatné strany.
Uka foto. 8) pls
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

kola podvozek zaklad.. k cemu silenej bodykit kdyz je to vysoky a uzky jak tramvaj... tot muj nazor..
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

Neluška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neluška »

Venca Brody píše:kazdej nejak zacinal!Moje prvni stotrica! :lol: UKOL:Hlavne aby se to nerozpadlo :lol: vyvarit,vymena vsech brzdovejch trubek,vsechny hadice,pretesneni motoru....

A toho WRC si nevsimejte! :oops: :oops: To vite zacatky! :lol:
a v tom je ten rozdíl. Někdo má soudnost a někdo flexu a COčko :lol:
Audi 80 cabrio

Butcho

Příspěvek od Butcho »

WRCteam píše:kola podvozek zaklad.. k cemu silenej bodykit kdyz je to vysoky a uzky jak tramvaj... tot muj nazor..
Je to tak ale tady to hodně kluku ještě nechápe.
FUCK AIRRIDE

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

jestli narazite na me tak v ty dobe kdy se to delalo bylo na prvnim miste zprovozneni.O tuningu sem tenkrat vubec neuvazoval.Tudis se to delalo tak aby to nikde nebylo shnili a aby to proslo stk.Taky sem chtel casem kola,jenze v ty dobe sem na to jaksi nemel a byl sem rad ze mam aspon na benzin.Takze tak.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

vt.tuner

Příspěvek od vt.tuner »

myslím že na tebe vůbec nenarážejí.

Jinak mysl´m,že by jste toho maníka s tim favem uz mohly nechat,no co vypada to tragicky,ale treba to zacne delat postupem casu jinak,a bude to lepsi,a nvm co tady resite furt takove ptakoviny..je to jeho auto,a on chtel vedet jenom jestli se vam to libi,nebo jestli ne..nechapu proc ho tu nekteri buzerujou,a kdyz ho zbuzerujete,tak to i tak staci ne?a ne psat tu furt take kecy..
nechte ho bejt uz napokoji,at si hraje,a skousi co umí..

Ps:a ano,říkám to proto,že mi je taky 17 roků..kdyby mel zase nekdo hloupý kecy :twisted:
Yamaha FZ1 N
Kawasaki ZX10R

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“