kl

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Bob

Re: škoda favorit....první fotky

Příspěvek od Bob »

souhlas
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Nechce se mi pročítat všechny ty dohady ale hlavně se nenech odradit a s chutí do toho. 8)
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

felda

Příspěvek od felda »

JJ každý nějak začínal...přeji hodně štěstí a začni hlavně první technickou strankou vozu....
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Martas

Příspěvek od Martas »

tak opět se bdu opakovat,ty co mi chtěj držet palce tak díky a ty co né tak at to tady furt neřešej.jasně že na první staránce je u mě technickej stav vozidla kterej je u toho fáva v poho.a to že tady někdo psal že je to uzký tak to bmu to budu muset asi ukázat na lepší fotce.je to vytažený jak vepředu tak v zadu.nejsou tam kola ani podvozek protože na to prostě nemám peníze.jasn že s tim budu jezdit po srazech.někteří z vás to vidí jinak protože mají taky jiný možnosti než já stále opakované slovo v 17.
BMW 318 IS coupe

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Martas píše:tak opět se bdu opakovat,ty co mi chtěj držet palce tak díky a ty co né tak at to tady furt neřešej.jasně že na první staránce je u mě technickej stav vozidla kterej je u toho fáva v poho.a to že tady někdo psal že je to uzký tak to bmu to budu muset asi ukázat na lepší fotce.je to vytažený jak vepředu tak v zadu.nejsou tam kola ani podvozek protože na to prostě nemám peníze.jasn že s tim budu jezdit po srazech.někteří z vás to vidí jinak protože mají taky jiný možnosti než já stále opakované slovo v 17.
no tak když nemáš dostatek financí tak se nato raději vykašli, než to něak lepid z hovna.
FUCK AIRRIDE

Martas

Příspěvek od Martas »

tak z hovna to určutě nelepím.no jak sem řekl mám kolem sebe dobrý lidi takže to mám v poho,a sorry ale třebva vyhodit 10 litrů za kola to fakt né no.tak zase spadni na zem.
BMW 318 IS coupe

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Martas píše:tak opět se bdu opakovat,ty co mi chtěj držet palce tak díky a ty co né tak at to tady furt neřešej.jasně že na první staránce je u mě technickej stav vozidla kterej je u toho fáva v poho.a to že tady někdo psal že je to uzký tak to bmu to budu muset asi ukázat na lepší fotce.je to vytažený jak vepředu tak v zadu.nejsou tam kola ani podvozek protože na to prostě nemám peníze.jasn že s tim budu jezdit po srazech.někteří z vás to vidí jinak protože mají taky jiný možnosti než já stále opakované slovo v 17.
tak si musíš třeba přivydělávat na brigádě a neříkej, že sehnat jí v Praze je problém :wink:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Martas píše:tak z hovna to určutě nelepím.no jak sem řekl mám kolem sebe dobrý lidi takže to mám v poho,a sorry ale třebva vyhodit 10 litrů za kola to fakt né no.tak zase spadni na zem.
já sem na zemi, já v 18 letech koupil na škodovku kola za 15000,- taky sem musel hledat práci abych si je koupil. to musíš akorád chtít.
FUCK AIRRIDE

Martas

Příspěvek od Martas »

jhak ty tady můžeš řikat co já chci nebo nechi když mě vůbec neznáš takže tady přestaň házet patky a uklidni se.a navíc nejsem z prahy!!
BMW 318 IS coupe

Voyager

Příspěvek od Voyager »

No, kdyby stačilo na kola 10 tisíc :cry:

FOG

Příspěvek od FOG »

Martas píše:jhak ty tady můžeš řikat co já chci nebo nechi když mě vůbec neznáš takže tady přestaň házet patky a uklidni se.a navíc nejsem z prahy!!

v bydlišti máš uvedenou Prahu tak se nevztekej... jinak nevím co furt vytahuješ ten věk, přes prázdniny se dá v tomhle věku vydělat klidně 20litrů, i více.
štyrykrátštyry tédéí

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

na kola ti 10 000 +- staci ... sice necakaj modre z neba ale da sa zohnat...ale pneu uz budes asi muset doplatit ;)

Voyager

Příspěvek od Voyager »

No jo, ale když to má být libovka tak by byla vhodnější nějaká dražší kolesa... :cry:

Butcho

Příspěvek od Butcho »

patt- píše:na kola ti 10 000 +- staci ... sice necakaj modre z neba ale da sa zohnat...ale pneu uz budes asi muset doplatit ;)
a co koupíš za 10000,- normální mrdky. když chceš něaký lepší kola tak dáš 5000,- a víc za kus a šílenci kupujou kola za 11000 kus,-
FUCK AIRRIDE

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Obrázek
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

nejaky pokrok od poslednich foto?:)
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/

Martas

Příspěvek od Martas »

pokrok se zatim nekonná,nebyl čas.měl sem zápas přes víkend a byl sem u přítelkyně
BMW 318 IS coupe

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

tak to mas do jara co delat... potkame se v TC?:)

Martas

Příspěvek od Martas »

no pojedu s tim na první srazco bude .jestli máte někdo zájem o flock tak není problém se domluvit kdyžtak.
BMW 318 IS coupe

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Martas píše:no pojedu s tim na první srazco bude .jestli máte někdo zájem o flock tak není problém se domluvit kdyžtak.
Se spíš máš, že máš alespoň kamarády s dílnou atp. Já mám tři prdele kámošů ale mechanik nikdo a když se v tom někdo už vyzná tak nemá čas nebo prostory :cry: :cry: tak buď rád že jsi rád :wink: já už tři dny čekám na vhodné podnebí k montáží "nového" krokového motorku :lol: :lol: a chčije a chčije :roll:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Martas

Příspěvek od Martas »

jo tohle mám doce v pohodě,dělám s klukama tak kolem 25 let takže děláme mezi sebou zadarmo takže mě to nic nestojí.skoro.flock dělám já takže pohoda.a co nemám to seženu.a navíc si dost věcí můžu udělat ve škole na praxy
BMW 318 IS coupe

Voyager

Příspěvek od Voyager »

Jestli to do jara chceš stihnout tak budeš muset návštěvy u přítelkyně omezit...(vlastní zkušenost :lol: )

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

a TC nebude?:)
flok.. jakym lepidlem to delate? stejnym jako ty sejdiri ve sloupne u bydzova?

Starlet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Starlet »

vt.tuner píše:myslím že na tebe vůbec nenarážejí.

Jinak mysl´m,že by jste toho maníka s tim favem uz mohly nechat,no co vypada to tragicky,ale treba to zacne delat postupem casu jinak,a bude to lepsi,a nvm co tady resite furt takove ptakoviny..je to jeho auto,a on chtel vedet jenom jestli se vam to libi,nebo jestli ne..nechapu proc ho tu nekteri buzerujou,a kdyz ho zbuzerujete,tak to i tak staci ne?a ne psat tu furt take kecy..
nechte ho bejt uz napokoji,at si hraje,a skousi co umí..

Ps:a ano,říkám to proto,že mi je taky 17 roků..kdyby mel zase nekdo hloupý kecy :twisted:
8)
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku

Butcho

Příspěvek od Butcho »

WRCteam píše:tak to mas do jara co delat... potkame se v TC?:)
ty jedeš příští sezónu CUP?
FUCK AIRRIDE

WRCteam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WRCteam »

to butcho kdyz budou hvezdy a mesic v priznive konstelaci tak jo.. loni to dopadlo tak ze me namrdali auto tak sem na to uz nemel.. tak letos predelavam..a nebude stavkovat elektrika:D

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

máš pravdu, tak příště...
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Martas

Příspěvek od Martas »

flock dělám dost kvalitním lepidlem protože sem to ze dveří nemohl dostat ani vybrační bruskou s 60 papírem.nic na to nepomohlo.až jako konečná verze bylo ředidlo a nůž a asi po hodině a půl to bylo dole
BMW 318 IS coupe

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

kubi píše:
Butcho píše:Jako je fakt že každej něak začínal.
Vždyť o tom je celý ten topic 8) . Mladej kluk chtěl ostatním ukázat, že ještě nemá papíry a už se hrabe v autech protože ho to baví, myslel si, že mu tady třeba někdo poradí, nebo ho povzbudí, a místo toho se tady banda hovězího hádá, kdo měl lepší auto když začínal, kdo je teďka tady king protože si může dovolit to a ono...... Navíc, pokud se mi něco nelíbí, tak neexistuje jen 1 cesta, čili říct to od plic..... Jde to i taktně....... A pokud mi někdo bude tvrdit opak, tak bych rád viděl, jak se takový člověk jde třeba představit rodičům své přítelkyně. Na otázku, proč ji miluje ji odpoví: "Má strašně krásné kozy a rád si s nima hraju....." ???????? A pak dodá že to měl zrovna na jazyku????? To je sice dosti radikální přirovnání ale..... :twisted:
To si řek moc dobře 8)
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

nevim proc se smejete tomu klukovi, koupil si Facko (nevidim na tom nic spatneho) a chce si ho upravit, treba ty blatniky predni jsou krudy, jeste jsem je nevidel na zadnym facku (ani na jiny kare)! 99% lidi tady narika jak je svet na picu, ze vsechno je drahy atd, sami jste zacinali na necem takovym a ted tady delate ramena, ze za 3roky co mate ridicak jste si koupili svy 9auto (srot za 15tis. neni auto!!!!). Radsi si hledte svyh aut.
Btw. 97% ma na svoji "lestence" rez a tady budete poucovat...

Btw. tobe draku preju Gudlak a ser na vysedavani nad TF a radsi makej na aute a davej sem casteji fota jak pokracujes :wink:

Zaverem chci jeste napsat, ze kazdy nemuze mit ruce sikovne (kazdej tady pise jak je manualne zrucny etc), ja mam temer obe ruce leve, co se tyce opravy auta. Sam si tak vymenim zarovky, doleju vodu do odstrikovacu ci vymenim vzduch. filtr a tim koncim, nestydim se za to, ze musim jezdit treba na tak banalni vec, jako je vymena oleje jezdit do servisu :P
http://www.facebook.com/djdoemixx

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“