kl
Re: škoda favorit....první fotky
souhlas
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Nechce se mi pročítat všechny ty dohady ale hlavně se nenech odradit a s chutí do toho. 

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
tak opět se bdu opakovat,ty co mi chtěj držet palce tak díky a ty co né tak at to tady furt neřešej.jasně že na první staránce je u mě technickej stav vozidla kterej je u toho fáva v poho.a to že tady někdo psal že je to uzký tak to bmu to budu muset asi ukázat na lepší fotce.je to vytažený jak vepředu tak v zadu.nejsou tam kola ani podvozek protože na to prostě nemám peníze.jasn že s tim budu jezdit po srazech.někteří z vás to vidí jinak protože mají taky jiný možnosti než já stále opakované slovo v 17.
BMW 318 IS coupe
no tak když nemáš dostatek financí tak se nato raději vykašli, než to něak lepid z hovna.Martas píše:tak opět se bdu opakovat,ty co mi chtěj držet palce tak díky a ty co né tak at to tady furt neřešej.jasně že na první staránce je u mě technickej stav vozidla kterej je u toho fáva v poho.a to že tady někdo psal že je to uzký tak to bmu to budu muset asi ukázat na lepší fotce.je to vytažený jak vepředu tak v zadu.nejsou tam kola ani podvozek protože na to prostě nemám peníze.jasn že s tim budu jezdit po srazech.někteří z vás to vidí jinak protože mají taky jiný možnosti než já stále opakované slovo v 17.
FUCK AIRRIDE
tak z hovna to určutě nelepím.no jak sem řekl mám kolem sebe dobrý lidi takže to mám v poho,a sorry ale třebva vyhodit 10 litrů za kola to fakt né no.tak zase spadni na zem.
BMW 318 IS coupe
tak si musíš třeba přivydělávat na brigádě a neříkej, že sehnat jí v Praze je problémMartas píše:tak opět se bdu opakovat,ty co mi chtěj držet palce tak díky a ty co né tak at to tady furt neřešej.jasně že na první staránce je u mě technickej stav vozidla kterej je u toho fáva v poho.a to že tady někdo psal že je to uzký tak to bmu to budu muset asi ukázat na lepší fotce.je to vytažený jak vepředu tak v zadu.nejsou tam kola ani podvozek protože na to prostě nemám peníze.jasn že s tim budu jezdit po srazech.někteří z vás to vidí jinak protože mají taky jiný možnosti než já stále opakované slovo v 17.

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
já sem na zemi, já v 18 letech koupil na škodovku kola za 15000,- taky sem musel hledat práci abych si je koupil. to musíš akorád chtít.Martas píše:tak z hovna to určutě nelepím.no jak sem řekl mám kolem sebe dobrý lidi takže to mám v poho,a sorry ale třebva vyhodit 10 litrů za kola to fakt né no.tak zase spadni na zem.
FUCK AIRRIDE
jhak ty tady můžeš řikat co já chci nebo nechi když mě vůbec neznáš takže tady přestaň házet patky a uklidni se.a navíc nejsem z prahy!!
BMW 318 IS coupe
Martas píše:jhak ty tady můžeš řikat co já chci nebo nechi když mě vůbec neznáš takže tady přestaň házet patky a uklidni se.a navíc nejsem z prahy!!
v bydlišti máš uvedenou Prahu tak se nevztekej... jinak nevím co furt vytahuješ ten věk, přes prázdniny se dá v tomhle věku vydělat klidně 20litrů, i více.
štyrykrátštyry tédéí
nejaky pokrok od poslednich foto?:)
wrceho mazlicek a dvojcatko a http://www.tuningxcars.com/
pokrok se zatim nekonná,nebyl čas.měl sem zápas přes víkend a byl sem u přítelkyně
BMW 318 IS coupe
tak to mas do jara co delat... potkame se v TC?:)
no pojedu s tim na první srazco bude .jestli máte někdo zájem o flock tak není problém se domluvit kdyžtak.
BMW 318 IS coupe
Se spíš máš, že máš alespoň kamarády s dílnou atp. Já mám tři prdele kámošů ale mechanik nikdo a když se v tom někdo už vyzná tak nemá čas nebo prostoryMartas píše:no pojedu s tim na první srazco bude .jestli máte někdo zájem o flock tak není problém se domluvit kdyžtak.

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
jo tohle mám doce v pohodě,dělám s klukama tak kolem 25 let takže děláme mezi sebou zadarmo takže mě to nic nestojí.skoro.flock dělám já takže pohoda.a co nemám to seženu.a navíc si dost věcí můžu udělat ve škole na praxy
BMW 318 IS coupe
a TC nebude?:)
flok.. jakym lepidlem to delate? stejnym jako ty sejdiri ve sloupne u bydzova?
flok.. jakym lepidlem to delate? stejnym jako ty sejdiri ve sloupne u bydzova?
vt.tuner píše:myslím že na tebe vůbec nenarážejí.
Jinak mysl´m,že by jste toho maníka s tim favem uz mohly nechat,no co vypada to tragicky,ale treba to zacne delat postupem casu jinak,a bude to lepsi,a nvm co tady resite furt takove ptakoviny..je to jeho auto,a on chtel vedet jenom jestli se vam to libi,nebo jestli ne..nechapu proc ho tu nekteri buzerujou,a kdyz ho zbuzerujete,tak to i tak staci ne?a ne psat tu furt take kecy..
nechte ho bejt uz napokoji,at si hraje,a skousi co umí..
Ps:a ano,říkám to proto,že mi je taky 17 roků..kdyby mel zase nekdo hloupý kecy

Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
ty jedeš příští sezónu CUP?WRCteam píše:tak to mas do jara co delat... potkame se v TC?:)
FUCK AIRRIDE
to butcho kdyz budou hvezdy a mesic v priznive konstelaci tak jo.. loni to dopadlo tak ze me namrdali auto tak sem na to uz nemel.. tak letos predelavam..a nebude stavkovat elektrika:D
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To si řek moc dobřekubi píše:Vždyť o tom je celý ten topicButcho píše:Jako je fakt že každej něak začínal.. Mladej kluk chtěl ostatním ukázat, že ještě nemá papíry a už se hrabe v autech protože ho to baví, myslel si, že mu tady třeba někdo poradí, nebo ho povzbudí, a místo toho se tady banda hovězího hádá, kdo měl lepší auto když začínal, kdo je teďka tady king protože si může dovolit to a ono...... Navíc, pokud se mi něco nelíbí, tak neexistuje jen 1 cesta, čili říct to od plic..... Jde to i taktně....... A pokud mi někdo bude tvrdit opak, tak bych rád viděl, jak se takový člověk jde třeba představit rodičům své přítelkyně. Na otázku, proč ji miluje ji odpoví: "Má strašně krásné kozy a rád si s nima hraju....." ???????? A pak dodá že to měl zrovna na jazyku????? To je sice dosti radikální přirovnání ale.....

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

nevim proc se smejete tomu klukovi, koupil si Facko (nevidim na tom nic spatneho) a chce si ho upravit, treba ty blatniky predni jsou krudy, jeste jsem je nevidel na zadnym facku (ani na jiny kare)! 99% lidi tady narika jak je svet na picu, ze vsechno je drahy atd, sami jste zacinali na necem takovym a ted tady delate ramena, ze za 3roky co mate ridicak jste si koupili svy 9auto (srot za 15tis. neni auto!!!!). Radsi si hledte svyh aut.
Btw. 97% ma na svoji "lestence" rez a tady budete poucovat...
Btw. tobe draku preju Gudlak a ser na vysedavani nad TF a radsi makej na aute a davej sem casteji fota jak pokracujes
Zaverem chci jeste napsat, ze kazdy nemuze mit ruce sikovne (kazdej tady pise jak je manualne zrucny etc), ja mam temer obe ruce leve, co se tyce opravy auta. Sam si tak vymenim zarovky, doleju vodu do odstrikovacu ci vymenim vzduch. filtr a tim koncim, nestydim se za to, ze musim jezdit treba na tak banalni vec, jako je vymena oleje jezdit do servisu
Btw. 97% ma na svoji "lestence" rez a tady budete poucovat...
Btw. tobe draku preju Gudlak a ser na vysedavani nad TF a radsi makej na aute a davej sem casteji fota jak pokracujes

Zaverem chci jeste napsat, ze kazdy nemuze mit ruce sikovne (kazdej tady pise jak je manualne zrucny etc), ja mam temer obe ruce leve, co se tyce opravy auta. Sam si tak vymenim zarovky, doleju vodu do odstrikovacu ci vymenim vzduch. filtr a tim koncim, nestydim se za to, ze musim jezdit treba na tak banalni vec, jako je vymena oleje jezdit do servisu

http://www.facebook.com/djdoemixx