a líbí se mi, že si skoro všechno děláš sám, od výroby vzpěr, přes šití sedačky až po předělání sání nebo výrobu engine damperu
LJay: Honda CRX 2G ED9 - R.I.P.
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: LJay - CRX ED9 turbo
super, tomu fandim
. spoustu zajímavejch věcí...
a líbí se mi, že si skoro všechno děláš sám, od výroby vzpěr, přes šití sedačky až po předělání sání nebo výrobu engine damperu
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
nejake poznatky? 
Zatím jsem to zkoušel jen na volnoběh v garáži, protože nebyl čas to projet, ale při prudkým přidání plynu je znát, že se motor tolik nezaklání. Přenášení vibrací od motoru do karoserie sem žádný nepostřehnul, takže to vypadá všechno OK, ale chce to zkusit v provozu.
www.jfperformance.cz
Tak jsem konečně vybral a objednal intercooler a blow off ventil. Oboje je to sice čína, ale podle recenzí co jsem četl, tak "ebay" coolery na takovýhle low boost projekty v klidu stačí a kopie Greddy RS BOV snad bude taky cajk.
www.jfperformance.cz
Dneska dorazil další kousek turbo skládačky
450cc peak nad hold vstřiky z eclipse 2g.
www.jfperformance.cz
Auto je teď na pár dní u Zemiho na dílně, tak abych nezahálel, pustil sem se do přípravy kopyta pro výrobu laminátové kapoty. Jako kopyto poslouží jedna stará kapota, která dostala při pískování trochu víc naloženo, takže je potřeba jí celkem dost vykitovat, ale až se vyhladí, tak by měla být v pohodě použitelná.
www.jfperformance.cz
Pokracuje to hezky
. Jeden z mala skutecnych projektu, ktery si v teto sekci opravdu zaslouzi byt. 
IQ stylingem nenahradis.
Děkuju za moc pěkně napsanou pochvalu mojí práce.
Auto sice není žádný zázrak, ale většinu věcí jsem na něm udělal sám a stálo mě to už hromadu času a usilí, tak mě vždycky moc potěší, když to ocení i někdo jiný.
Auto sice není žádný zázrak, ale většinu věcí jsem na něm udělal sám a stálo mě to už hromadu času a usilí, tak mě vždycky moc potěší, když to ocení i někdo jiný.
www.jfperformance.cz
nemám Hondy moc v lásce, ale ta tvoje je povedená.Jen tak dál 
svět dospělých je pro mne záhadou......
Breakthru: díky za pochvalu.
Po zjištění, že za studena jsou na 2 válci poměrně dost špatné tlaky, které se sice po zahřátí motoru srovnají, ale i tak to není známka ničeho dobrýho. Sem se rozhodnul přehodnotit svůj "nízkonákladový" turbo projekt a motor udělat komplet celý a pořádně. To znamená rozborka, vyčištění, přeměření, případně výbrus, výměna ojnic pístů a lágrů za pevnější...
Díky Minorovi se mi povedlo sehnat komplet nastrojený motor včetně převodovky v dobrém stavu. Takže všechny úpravy provedu na tomhle motoru a až bude připravený, tak ho přehodím za stávající motor. Bude to tak asi nejjednodušší a hlavně budu mít čas a prostor na to, abych to všechno pořádně odladil.
Po zjištění, že za studena jsou na 2 válci poměrně dost špatné tlaky, které se sice po zahřátí motoru srovnají, ale i tak to není známka ničeho dobrýho. Sem se rozhodnul přehodnotit svůj "nízkonákladový" turbo projekt a motor udělat komplet celý a pořádně. To znamená rozborka, vyčištění, přeměření, případně výbrus, výměna ojnic pístů a lágrů za pevnější...
Díky Minorovi se mi povedlo sehnat komplet nastrojený motor včetně převodovky v dobrém stavu. Takže všechny úpravy provedu na tomhle motoru a až bude připravený, tak ho přehodím za stávající motor. Bude to tak asi nejjednodušší a hlavně budu mít čas a prostor na to, abych to všechno pořádně odladil.
www.jfperformance.cz
Nekdo ti ukradl remenici
(coz je divne, protoze jeji sroub neni na Hondach tim nejjednodussim povolit...).
IQ stylingem nenahradis.
Taky sem koukal, asi se někomu hodila
Naštěstí mám doma ještě jednu a i šroub se někde najde 
www.jfperformance.cz
přesně tohle sem si myslel !
prvotni myšlenka "jen tak trochu" přifouknu, se změní v kompletní generalku
takhle sem to měl i já , těším se na pokračovaní...
celou dobu jsem čekal na go motoru než jsem se rozhodl napsat good projekt, jen tak dál
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz
Hned jsi mi pripomel jak jsem vysel na trubce abych ji pridrzel a tatik v ruce s velkou pneumatickou utahovckou abychom ji sundaliTaboo píše:Nekdo ti ukradl remenici(coz je divne, protoze jeji sroub neni na Hondach tim nejjednodussim povolit...).
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Jinak zacina to byt cim dal vice good...elviiis píše:Hned jsi mi pripomel jak jsem vysel na trubce abych ji pridrzel a tatik v ruce s velkou pneumatickou utahovckou abychom ji sundaliTaboo píše:Nekdo ti ukradl remenici(coz je divne, protoze jeji sroub neni na Hondach tim nejjednodussim povolit...).
P.S: Je pekne vydet praci zrucneho cloveka
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
My k tomu pouzivame 1000 lbs. pneumatickou utahovacku a k drzeni te remenice heavy-duty 6-hran vlastni vyroby. Na jinych motorech se ten sroub remenice da snadno uvolnit pomoci starteru, ale Hondy se toci opacnym smerem.elviiis píše:Hned jsi mi pripomel jak jsem vysel na trubce abych ji pridrzel a tatik v ruce s velkou pneumatickou utahovckou abychom ji sundaliTaboo píše:Nekdo ti ukradl remenici(coz je divne, protoze jeji sroub neni na Hondach tim nejjednodussim povolit...).
IQ stylingem nenahradis.
elviiis: díky, zručnost sem podědil po tátovi, on byl totiž dřív hotovej MacGyver
Já už sem jen takovej slabší odvar.
Jinak takhle vypadalo sundavání řemenice u mně
Je tam vydět i můj heavy duty kus železa a dva šrouby držák řememnice

Jinak takhle vypadalo sundavání řemenice u mně

www.jfperformance.cz
Ahhh, ty mas tu remenici s otvory
... Ty s tim vnitrnim sestihranem jsou vetsi zabava povolit.

IQ stylingem nenahradis.
Taboo: jak to vidím, tak už chápu, že to není zrovna easy na povolení. Já myslel, že honda má všechny řemenice řešený podobně a ono ne.
www.jfperformance.cz
Dneska sem si na večer trochu máknul a odstojil část motoru. Docela mě překvapilo, že ventilový víko nemá ani trochu oloupaný lak, tak sem ho hned zabalil do bublinek a dal do regálu, aby si mi nepoškodilo. Po sundání víka sem byl taky hodně mile překvapenej, protože hlava uvnitř vypadá uplně jak nová. Sem zvědavej, jak na tom bude blok, až sundám hlavu.
www.jfperformance.cz
Konečně mi dorazil domů první kus repliky řadičky Mugen Formula co sem si nechal vyrobit. Zítra jí pujdu namontovat a otestovat.
www.jfperformance.cz
Dneska na mě doma čekali hned dva balíky. V jednom byl jednotka PW0 od Minora a v druhém palivový čerpadlo z Preludy od Mota.
www.jfperformance.cz
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš to super. 
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
vy máte problém tu řemenici povolit a já už dvě ztratil
jinak držím palec a doufam, že se někde utkáme
(snad nám to aspoň pojede
)
jinak držím palec a doufam, že se někde utkáme
Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Ozzy_Vita: díky
posero: OK doufám, že mě při tom utkání moc nespráskáš, abych pak nemusel hned zas dělat upgrade motoru
posero: OK doufám, že mě při tom utkání moc nespráskáš, abych pak nemusel hned zas dělat upgrade motoru
www.jfperformance.cz
Taboo píše:Nekdo ti ukradl remenici
Aha!posero píše:vy máte problém tu řemenici povolit a já už dvě ztratil
IQ stylingem nenahradis.
- Květoslávek
mě spadla jednou v centru města brna,tak blikačky , řemenici sem našel asi padesát metrů od auta a šroub mi podal ochotný neznamý chodec:)))
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi 
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!