a líbí se mi, že si skoro všechno děláš sám, od výroby vzpěr, přes šití sedačky až po předělání sání nebo výrobu engine damperu

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Hned jsi mi pripomel jak jsem vysel na trubce abych ji pridrzel a tatik v ruce s velkou pneumatickou utahovckou abychom ji sundaliTaboo píše:Nekdo ti ukradl remenici(coz je divne, protoze jeji sroub neni na Hondach tim nejjednodussim povolit...).
Jinak zacina to byt cim dal vice good...elviiis píše:Hned jsi mi pripomel jak jsem vysel na trubce abych ji pridrzel a tatik v ruce s velkou pneumatickou utahovckou abychom ji sundaliTaboo píše:Nekdo ti ukradl remenici(coz je divne, protoze jeji sroub neni na Hondach tim nejjednodussim povolit...).
My k tomu pouzivame 1000 lbs. pneumatickou utahovacku a k drzeni te remenice heavy-duty 6-hran vlastni vyroby. Na jinych motorech se ten sroub remenice da snadno uvolnit pomoci starteru, ale Hondy se toci opacnym smerem.elviiis píše:Hned jsi mi pripomel jak jsem vysel na trubce abych ji pridrzel a tatik v ruce s velkou pneumatickou utahovckou abychom ji sundaliTaboo píše:Nekdo ti ukradl remenici(coz je divne, protoze jeji sroub neni na Hondach tim nejjednodussim povolit...).
Taboo píše:Nekdo ti ukradl remenici
Aha!posero píše:vy máte problém tu řemenici povolit a já už dvě ztratil