To si nemyslím...tweetyna píše:hattori: spíš sem úplně blbá......(zapínám)
Hmm,takže ve finále z toho vyjde najevo že "všichni" byli jenom Tweetyna...Mikael píše:Me taky zadna SZ neprisla.
Nejspis.Me napadlo,ze kdyby to bylo nam vsem,asi by nebylo potreba posilat to po SZ.Leda by dostal kazdej jiny instrukce.hattori_hanzo píše:Hmm,takže ve finále z toho vyjde najevo že "všichni" byli jenom Tweetyna...Mikael píše:Me taky zadna SZ neprisla.
No,něco na tom bude,myslím že by Acurka měla podat vysvětlení!Mikael píše:Nejspis.Me napadlo,ze kdyby to bylo nam vsem,asi by nebylo potreba posilat to po SZ.Leda by dostal kazdej jiny instrukce.
No to teda nene,Eskláda nám dohodí nějaký svoje kámošky...tweetyna píše:myslím, že myslela všem ale dříve.... instrukce byly pouze pro měa nebuďte zvědavý, budete brzo starý.......a se starejma pánama se nikdo nebaví
To si říkám každý ráno a většinou v tom je ještě pár sprostejch slov!ARV6 píše:No dobry no, ale jeste bych spal...
Začínám si připadat jako když jsme tady navíc...zvooky píše:A nas z toho jaksi vynechaly...
To já chápu,ale na druhou stranu jste si ještě vůbec nepokecaly s náma!tweetyna píše:ale ale...snad bys neplakal....to víš....někdy si ženský chtěj pokecat bez chlapů....nebo bys chtěl s náma probírat ženský věci?
A kdo z vás byl chlapec,kdo chlap a Káťa patřila do jaký kategorie?Mikael píše:Takze si dnes na Aralu v 19:00 zensky tuning sraz,pokecate si a po devaty prijedeme my.Chlap(c)i...
Ty ses zbabela zena,ktera utekla hnedle,jak videla poradny chlapy !!!!hattori_hanzo píše:A kdo z vás byl chlapec,kdo chlap a Káťa patřila do jaký kategorie?Mikael píše:Takze si dnes na Aralu v 19:00 zensky tuning sraz,pokecate si a po devaty prijedeme my.Chlap(c)i...
To není vůbec pravda,ale znáš to - "Válečnou loď utáhneš na chlupu z kundy" takže to že jsem se sbalil a jel se slečnou do Ostrova na čaj mi nesmíš mít za zlý!Mikael píše:Ty ses zbabela zena,ktera utekla hnedle,jak videla poradny chlapy !!!!hattori_hanzo píše:A kdo z vás byl chlapec,kdo chlap a Káťa patřila do jaký kategorie?
hattori_hanzo píše:To není vůbec pravda,ale znáš to - "Válečnou loď utáhneš na chlupu z kundy" takže to že jsem se sbalil a jel se slečnou do Ostrova na čaj mi nesmíš mít za zlý!Mikael píše:Ty ses zbabela zena,ktera utekla hnedle,jak videla poradny chlapy !!!!hattori_hanzo píše:A kdo z vás byl chlapec,kdo chlap a Káťa patřila do jaký kategorie?
A to jsem jí měl nechat jít pěšky když tam bydlí?zvooky píše:ty so s ni jel jeste do Ostrova joo
Dělo se to že jsme jeli do Ostrova do Mamma Mie,dali jsme si dva ovocný čaje a já boloňský lasagne,pak jsme jeli k ní před barák,vzali psa,udělali si malou procházku po Ostrově,když jsme došli zpátky tak mě objala,poděkovala za hezkej večer a já jel do Varů k Aralu kde jste nebyli a tak jsem skončil doma...Mikael píše:Taky cumim...buhvi,co bylo potom,kdyz se ta divcina pri odchodu tak potutelne usmivala.