vedle jakta jedle

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
to je ta barva jak dělá ty všelijaký vzory? třeba že to vypadá jako rozsypaný jehličí?

Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE)      -      Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
             Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE)      -      Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion nelíbí .... od této fyrmy ma lak třeba ...oba axonáci. fábi i octavka. nebo i golf rockfordfosgate. modro černej.
to je jakože slintá, že se mu to právě líbístenlis píše:nelíbí .... od této fyrmy ma lak třeba ...oba axonáci. fábi i octavka. nebo i golf rockfordfosgate. modro černej.

no jako že tvoje auto je stylingová záležitost,tak to přesune do sekce styling...stenlis píše:jako že to přesuneš ...nechápu,nevim vo čem je řeč.

ty clonítka jsou alcantrou(imitace,) a ostatní kobercem od audiocompuEskláda píše:stenli čím jsi to potahoval??vypada to fakt krásně
myslim, ze to se moc zkazit neda... fakt hodne pracestenlis píše:zas to tak nepřehánějte.tu chválu.ještě neni nic.jen hodně práce,abych se pak nemusel stydet,když se to nepovede.

Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE)      -      Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
             Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE)      -      Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion nevim jestli je to lepší ale.vim že ze mě fotograf nebude.AdieuD píše:myslim, ze to se moc zkazit neda... fakt hodne pracestenlis píše:zas to tak nepřehánějte.tu chválu.ještě neni nic.jen hodně práce,abych se pak nemusel stydet,když se to nepovede.

P.S. Ta clonitka, vyfot mi je pls zblizka, ja je chci taky potahnout, ale nejak si na to netoufam
Ja mam stinitka v podobne sede a chci je upgradeovat jako zbytek auta do jine sedestenlis píše:nevim jestli je to lepší ale.vim že ze mě fotograf nebude.AdieuD píše:myslim, ze to se moc zkazit neda... fakt hodne pracestenlis píše:zas to tak nepřehánějte.tu chválu.ještě neni nic.jen hodně práce,abych se pak nemusel stydet,když se to nepovede.

P.S. Ta clonitka, vyfot mi je pls zblizka, ja je chci taky potahnout, ale nejak si na to netoufam
 To vis, dilema vojenska sed nebo ocelova sed
 To vis, dilema vojenska sed nebo ocelova sed