Musím souhlasit. Člověk tady někomu něco vysvětluje a nakonec si vyslouží nadávky. Proč tu mám někomu psát že jsem si koupil novou řídící jednotku nebo turbokit když ze mne udělají prachatýho frajírka co jen machruje.Taboo píše:^^^^^
To jsem byl ja...
Například na supraforums.com když napíše někdo něco co nemá tak ho všichni jen ignorují a baví se dál o tom co je zajímá. Všichni jsou rádim že se mají s kým poradit a vyřešit své problém, případně se pochlubit. Také jsem tam sklidil veliký aplaus když jsem nahodil mé video z testů single turba a záběry z porážky SL55AMG atd........ Prostě češi jsou nějaký divný, jiný národ který by se takto choval už není.
Já to řeším tak, že si píšu rovnou s konkrétníma osobama z USA shopů a je klid. Teď jsem hodně ve styku s Sean McElderry z TorqueFreaks a jednak mi poradil s nákupem dalších dílů a taky jsme se domluvili, že za mnou přiletí poladit mi trochu mé auto. Hodně na mém autě a na mně zapracujem a doufám, že konečně prolomím hranici 10.xx
Velmi si vážím tvých rad a jen co se na jaře začne prodávat EVO9 a já budu chtít jedno z prvních aut co bude v čr, budu tě obtěžovat, protože jak jsem pochopil to je to co umíš a děláš ty... nebo se pletu?