Vse k upravam motoru, vyfuky, turba, intercoolery atd.

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Taboo píše:^^^^^
To jsem byl ja...
Musím souhlasit. Člověk tady někomu něco vysvětluje a nakonec si vyslouží nadávky. Proč tu mám někomu psát že jsem si koupil novou řídící jednotku nebo turbokit když ze mne udělají prachatýho frajírka co jen machruje.

Například na supraforums.com když napíše někdo něco co nemá tak ho všichni jen ignorují a baví se dál o tom co je zajímá. Všichni jsou rádim že se mají s kým poradit a vyřešit své problém, případně se pochlubit. Také jsem tam sklidil veliký aplaus když jsem nahodil mé video z testů single turba a záběry z porážky SL55AMG atd........ Prostě češi jsou nějaký divný, jiný národ který by se takto choval už není.

Já to řeším tak, že si píšu rovnou s konkrétníma osobama z USA shopů a je klid. Teď jsem hodně ve styku s Sean McElderry z TorqueFreaks a jednak mi poradil s nákupem dalších dílů a taky jsme se domluvili, že za mnou přiletí poladit mi trochu mé auto. Hodně na mém autě a na mně zapracujem a doufám, že konečně prolomím hranici 10.xx

Velmi si vážím tvých rad a jen co se na jaře začne prodávat EVO9 a já budu chtít jedno z prvních aut co bude v čr, budu tě obtěžovat, protože jak jsem pochopil to je to co umíš a děláš ty... nebo se pletu?
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

Na tom je přesně vidět přístup lidí....
4 leon-Je to v myšlení většina lidí si řekne von je bohatej,to von určitě nakrad a to je přece špatný že von je bohatej.....
Já osobně se spíš zamyslim nad tim co dělám špatně že nejsem ještě bohatej a že mám co zlepšovat......

Já si nesmírně vážim lidí,co se tomu věnujou naplno jako leon4x4 taboo ....!!!!
Protože mají to nejcenější v dnešní době a to sou skušenosti a hlavně INFORMACE.
Vřele bych každýmu doporučil aby si přečet pár knížek od Kiosakiho a možná pochopí o čem je život a svět..... :roll:
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Nemyslím si že bych byl "bohatej"
Nečetl jsem nic od Kiosaki
Nemám doma meč od Hattori Hansa

ale přečetl jsem si už něco od Ben Strader (EFI university) a rád se poučím i od lidí jako je Taboo, Ryan Woon, Saad Saad, Jarrett Humphreys, Peter Blach, Kean Wang dalších. Ne proto, že bych je považoval za bohy, ale proto, že už udělali spoustu chyb ze kterých se poučili a když mi teď poradí nemusím stejné chyby dělat já. Ušetřím tím spoustu peněz a času a mohu se posunout rychle dál dopředu a za to jsem jim všem vděčný.

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Tak vám hoši (kteří jste neustále napadali bezesporu nejkvalifikovanější a nejzkušenějšího člena tohoto fóra - myslím, že nemusím zdůrazňovat o koho se jedná!!!!) gratuluji. Zatím to vypadá, že se vám povedlo to po čem jste toužili. :mad: Když se nad těma narážkama soudný člověk zamyslí tak na první pohled vidí, že veškeré narážky byly založeny na nesmyslech, osobních výlevech, uražené ješitnosti a kdoví co ještě.

Jak už tady někdo nadhodil - né každý je v cizích jazycích (především v technické oblasti) natolik znalý aby si našel nějakou informaci na zahraničních fórech a pokud ji najde aby ji správně použil - někdy doslovný překlad zní vícesmyslně a nesprávný překlad dobré rady může vézt k poškození motoru atp.

Nemyslím si že je na škodu, ale právě naopak mít přístup k člověku, který je schopen poradit v technických záležitostech a především člověka, který vychází z vlastních zkušeností. A naservíruje vám to v češtině a zadarmo až domů na váš monitor!

Tímto bych chtěl vyzvat všechny dotyčné členy fóra, kteří už si uvědomili, že jejich narážky nebyly tou nejlepší reakcí, aby se omluvili
Ostatní ať si myslí, že jsou nejchytřejší a nejdokonalejší - vždyť takoví ani žádné rady nepotřebují :roll:

Přesouvám tohle téma do pokecu - prosím reagujte v pokecu!!!
real tuning by Taboo 8) Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,

MarauderZ28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarauderZ28 »

jedno slovo ... ubohost ... taky to znám od nonamů na autohifi i jinde ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51

"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:? já to nechápu a zase i chápu tabooa nemá to cenu přece si tu nenechá srát furt na hlavu od rádoby machrů typu boris none :evil:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Koukal sem že Taboo jmenoval i můj nick. Takže na Tabooa sem reagoval na tomto fóru pouze třikrát, a to v threadu o RICE.Nehádali jsme se o autech. On začal prvně urážet mně, každopádně si to můžete dohledat. Pouze sem se bránil. Proto nevidím sebemenší důvod se někomu omlouvat a vůbec nechápu proč taboo jmenoval právě mě.
Choval sem stejně jako on vůči mně v threadu RICE. Jako ono je hezký být uražený ale taky se musí nejdřív zamyslet jestli si za to v tamtom threadu nemohl sám. Tím že bude pomlouvat naše auta (moje, zemiho a dálších) nemůže čekat že mu poděkujem.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Georgeos píše:Koukal sem že Taboo jmenoval i můj nick. Takže na Tabooa sem reagoval na tomto fóru pouze třikrát, a to v threadu o RICE.Nehádali jsme se o autech. On začal prvně urážet mně, každopádně si to můžete dohledat. Pouze sem se bránil. Proto nevidím sebemenší důvod se někomu omlouvat a vůbec nechápu proč taboo jmenoval právě mě.
Choval sem stejně jako on vůči mně v threadu RICE. Jako ono je hezký být uražený ale taky se musí nejdřív zamyslet jestli si za to v tamtom threadu nemohl sám. Tím že bude pomlouvat naše auta (moje, zemiho a dálších) nemůže čekat že mu poděkujem.
Nojo, tak hlavně že jsi užitečný člen fóra. Každému poradíš, přinášíš pravidelně fotky a videa z akcí radíš kde co sehnat, jak co opravit atd....

Zamysli se alespoň než zpražíš projistotu mně :wink:

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Nemám dúvod tě zprážet.Ale pokud se do mně někdo naváží tak je mi úplně jedno jestli si to ty nebo taboo. Jenom proto že je to machr na auta neznamená že si může dovolit vše. Nikdy jsem ho nezpochybnil a sem si plně vědom jeho velkýho přínosu pro toto fórum. A jestli si myslíš že plnohodnotný člen tohoto fóra musí radit,shánět, přinášet fotky a mít IQ 140, umět od píky rozebrat a složit motor tak sorry. Jsou i tací co jen sbírají informace. Nikdy sem tabooa nezpochybnil v jeho informacích o autech. To že sme se "chytli" v threadu RICE je něco jiné. Byli to pouze tři odpovědi z mé strany.
Mimo jiné, ty si asi mnohem užitečnější člen fóra Leone takže já budu raději mlčet a nechám mluvit užitečné lidi na tomto fóru a půjdu si psát do sekce pokec vtipy. Tam budu třeba lepší než ty.
Jinak přiznávám že threadu RICE sem v jedné z těch tří odpovědí na Tabooa byl vulgární.Naštval mě. Později sem si to ale uvědomil a aniž by na mně někdo reagoval či tam přibyl další příspěvek jsem tento smazal. Taboo ho ale před tím četl. Za ten se mu omlouvám, tam sem byl naštvaný. Ale za nic jiného se neomluvým. Taboo je občas dost samolibý.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

Nikdo ti nebrání číst si a mášli co říci tak to napsat. Jak to vidím já tak tady je poměr mezi těmi co nic neví a němi co něco poradí asi tak 1000:1 a to už je trochu moc špatný poměr. Dokud to je tak 10:1 tak se to dá nějak zvládnout. Prostě pokud je tu jen pár lidí ze kterých ždímou ostatní rozumy tak je to logicky přestane za chvilku bavit a o to rychleji když se do nich ještě někdo začne wopírat (neber si to osobně). Už jsem prolezl hodně for a ti co něco ví tak poučují a ti co ví méně jen popisují své sušenosti a žádají o radu zkušenější. Pak se dá někam posunout, protože lajk se přiučí a profík zjistí jaké další problémy mohou nastat a zda se dají vyřešit a jak.
Schválně proč jsi tady na fóru ty? Já jsem tu proto abych se poučil, poradil se s jinýámi o zkušenostech, domluvil se na srazy a podrbal o výsledcích..... a co ty? Opravdu bez urážky, zajímá mne to čistě z filosofiského hlediska, třeba tě nechápu proto že nevím proč tu vlstně jsi a nechápu co ty očekáváš od podobného fóra. Díky za odpověď

frankie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frankie »

můj názor je stejný taboo se tady taky do hodně lidí naváží a uráží je třeba zemiho

třeba umí poradit, ale prudí taky dost

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

frankie píše:můj názor je stejný taboo se tady taky do hodně lidí naváží a uráží je třeba zemiho

třeba umí poradit, ale prudí taky dost
Co se dalo čekat od člověka s červenou oktávkou, co nacpal víc do kitu a laku než do motoru? Copak píchnuli jsme s Oktávkama do vosího hnízda?

Vzpomeneš si na nějaký tvůj přízpěvek ve kterém jsi někomu něco užitečného poradil nebo kde jsi někomu pomohl vyřešit jeho problém?

Jen se ptám , já si na žánou radu od tebe nemohu vzpomenout, sorry :?

Dodám popis tvojich úprav:

Provedené úpravy: viz fotky, chip tuning, green-filtr, prahy a prodloužení zad. nárazníku - axon, přední nárazník, křídlo WRC. maska - elis, kola RS škoda, mračítka a kliky - milotec, muzika sony, zadní repro x-plod, sedačky v barvě, prodloužení zadní střechy od Milotecu, vrtané kotouče + destičky DS Ferodo (vetší brzdný účinek při vysokých teplotách), nerezové vnitřní kryty prahů Milotec napis RS, zaslepení spz elis, Hodněěě tmavé folie na oknech, proti sluneční folie v barvě vozu na předním okně, předělaný přední nárazník, kola RS v bílé barvě, zadní kotoučová náprava, kliky a misky pod nimi v barvě, výfuky layting

Obrázek
Obrázek
Obrázek

ICEman

Příspěvek od ICEman »

Ukaz mi jedinej prispevek,v nemz by Taboo bezduvodne prudil.Vís,je tady pár lidí,kterí si myslí,ze Crx,nebo Saxo,nebo cokoliv jinýho je nejlepsí auto na svete.aten kdo má neco jinýho nula.Vidí jenom svý auto,a tim to hasne.Tímhle si to asi rozházu u hodne lidí tady,ale poslední dobou ,se tahle jinak skvelá parta lidí,zacíná clenit na skupinky a prudí proti sobe.Tohle forum drzí pohromade pár lidí.A Taboo je jedním z nich.Nebo byl.Z jeho príspevku jsem se dost o autech a jejich fungování dozvedel.a ted si to preberte.
Ford Focus 1.8 16V

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

ICEman píše:Ukaz mi jedinej prispevek,v nemz by Taboo bezduvodne prudil.Vís,je tady pár lidí,kterí si myslí,ze Crx,nebo Saxo,nebo cokoliv jinýho je nejlepsí auto na svete.aten kdo má neco jinýho nula.Vidí jenom svý auto,a tim to hasne.Tímhle si to asi rozházu u hodne lidí tady,ale poslední dobou ,se tahle jinak skvelá parta lidí,zacíná clenit na skupinky a prudí proti sobe.Tohle forum drzí pohromade pár lidí.A Taboo je jedním z nich.Nebo byl.Z jeho príspevku jsem se dost o autech a jejich fungování dozvedel.a ted si to preberte.
Už jsem se bavil s pár lidma, že bych pustil u mně na servru forum jen pro zvané. Protože i na mém foru se našel jeden rejpal kterej nedělá nic jiného než jen ušťipačně rejpe a prudí.

frankie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frankie »

leone ty jsi fak debil to se nevidí

tak si přečti octávia club blbečku když si myslíš, že nikomu neradím

jinak co je ti do toho jestli a kolik mám spoilerů? je to jen a jen moje věc a nikomu to necpu už je mi z vás chytrejch co jste nejlepší jen vy co jezdíte sprinty a ostatní jsou póvl.

frankie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frankie »

leon4x4 píše:
ICEman píše:Ukaz mi jedinej prispevek,v nemz by Taboo bezduvodne prudil.Vís,je tady pár lidí,kterí si myslí,ze Crx,nebo Saxo,nebo cokoliv jinýho je nejlepsí auto na svete.aten kdo má neco jinýho nula.Vidí jenom svý auto,a tim to hasne.Tímhle si to asi rozházu u hodne lidí tady,ale poslední dobou ,se tahle jinak skvelá parta lidí,zacíná clenit na skupinky a prudí proti sobe.Tohle forum drzí pohromade pár lidí.A Taboo je jedním z nich.Nebo byl.Z jeho príspevku jsem se dost o autech a jejich fungování dozvedel.a ted si to preberte.
Už jsem se bavil s pár lidma, že bych pustil u mně na servru forum jen pro zvané. Protože i na mém foru se našel jeden rejpal kterej nedělá nic jiného než jen ušťipačně rejpe a prudí.
když se někde bavím s lidma na srazu nebo podobně tak si tobě taky myslí svoje,, že jsi namyšlenej frajírek a teď jsem zjistil, že mají pravdu

ICEman

Příspěvek od ICEman »

Frankie tohle prehánís.Nikdo nidy nerekl,ze ten kdo nejezdí sprinty je povl.Nebo snad jo?Je to jenom o komunikaci mezi lidma.Doted jsme se tu bavili celkem normálne.Stací dva Tvý prízpevky a uz padaj sprostý slova.Kdyz Ti tady lidi tolik ublizujou,tak proc sem chodís?
Ford Focus 1.8 16V

frankie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frankie »

tak co se do mě naváží????

on se posmívá kvůli plastům

pro mě za mě ať si leon vezme své superhrdiny k sobě na server a tam se tlučou do prsou

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

frankie píše:leone ty jsi fak debil to se nevidí

tak si přečti octávia club blbečku když si myslíš, že nikomu neradím

jinak co je ti do toho jestli a kolik mám spoilerů? je to jen a jen moje věc a nikomu to necpu už je mi z vás chytrejch co jste nejlepší jen vy co jezdíte sprinty a ostatní jsou póvl.
Hlavně když umíš urážet. Co je mi do tvejch "úprav" ? Až mi tvůj nabastlenej spojler přistane na čelním skle protože má takovej odpor vzuchu že se neudrží na autě, nebo až mne kvůli "super" zatmavenejm sklům přehlídneš večer a nedáš mi přednost v jízdě tak to se mně bude taky dotýkat.
Vždyť si laď, ale neurážej ubohejma urážkama a nekaz jízdní vlastnosti auta, když by je šlo stylyngem i zlepšit. Prostě nikdy nepochopím jak si někdo vybere ze dvou nárazníků ten co se mu zdá hezčí i když hje to na úkor jízdích vlastností ačkoliv si mohl vzít druhý který by je naopak zlepšil. TO je jako tvrdit že hranatý kola by vypadala také lépe, sice by auto už neplnilo funkci, ale bylo by to super dezajnově.

Fakt neurážej a přemýšlej hlavou.

ICEman

Příspěvek od ICEman »

Já to beru,ale dá se to vyresit bez nadávek.Jsme dospelí lidi.Tohle je blbej príklad pro ty mladý kluky,co si ti tu ctou.Frankie ted po pravde,videl jsi tu nekdy Taboa(jestli je to napsaný spatne,tak sorry),jak se BEZDUVODNE do nekoho navází?
Ford Focus 1.8 16V

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Hele tohle tema jde pomalu a jiste do hoven...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

frankie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frankie »

jo a co na tom nárazníku zhorší jízdní vlastnosti tak mi to vysvětli, když si tak chytrej?
ten nárazník jsem si sám předělal, aby nasával víc vzduchu tak je asi špatnej no poraď já se necham poučit

To křídlo WRCečkém zhorší jizdní vlastnosti??????? tohle je přesná kopie
už ho tam mam 2 roky a zkus ho někdy utrhnout

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

frankie píše:
leon4x4 píše:
když se někde bavím s lidma na srazu nebo podobně tak si tobě taky myslí svoje,, že jsi namyšlenej frajírek a teď jsem zjistil, že mají pravdu
A jak se do ti lidé dozví, že jsem "namyšlenej frajírek" ????

Já jsem se nikdy s nikým na srazu nebavil tak aby si měl důvod toto myslet. Pokud jsem někoho nazlobil tím, že jsem mu neřekl kolik má moje auto koní (sám to nevím) a kvůli tomu jsem uněj "namyšlenej frajírek" tak prosím to už je jeho problém.

Příště budu psát jen věty prosté. Souvětím asi nerzumíš. A mám to psát azbukou? Je to tu samej rusák. Třeba by ti ruština sedla lépe.

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:box: to nemá cenu někomu se líbí bloncky jinýmu brunety a basta to samý na kárách někdo honí koně já max ptáka volove a co komu to vadí :lol:

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

frankie píše:jo a co na tom nárazníku zhorší jízdní vlastnosti tak mi to vysvětli, když si tak chytrej?
ten nárazník jsem si sám předělal, aby nasával víc vzduchu tak je asi špatnej no poraď já se necham poučit

To křídlo WRCečkém zhorší jizdní vlastnosti??????? tohle je přesná kopie
už ho tam mam 2 roky a zkus ho někdy utrhnout
Tak začni třeba tím jak ti molitanový potah volantu z Baumaxu pomáhá zlepšit ovladatelnost vozu a značně vylepšuje jeho design :potlesk:

frankie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frankie »

to si tam davala manželka už tam dávno není fotka vnitřku špatná je v předělávce uznávám

bude volant s R-32

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:debata: pánové to je zbytečný karle a franto nechte toho a bude klid jinak tu zaserem 20 stránek vo ničem :?:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

piste to aspon do pokecu, nebo to tak Yanku presun...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

ICEman

Příspěvek od ICEman »

Myslim si ,ze se stejne nikdy neshodnou.Nejlepsi by bylo si sednout u grilu,v klidu to probrat a pak to zapít.A bude pokoj.
Ford Focus 1.8 16V

frankie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frankie »

ja bych chtěl poradit
prosím

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“