frankie píše:ja bych chtěl poradit
prosím

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
frankie píše:ja bych chtěl poradit
prosím
Většinu času si zde pouze čtu. Tím že si čtu názory a zkušenosti jiných lidí se učím a nabírám vědomosti. Pokud něco vím (třeba ohledně muziky) taki velice rád poradím. Třeba díky Taboo sem se dozvěděl hodně obrzd. kotoučích. Takže proto jsem tu. Sbírám informace, koukám na novinky.leon4x4 píše:Nikdo ti nebrání číst si a mášli co říci tak to napsat. Jak to vidím já tak tady je poměr mezi těmi co nic neví a němi co něco poradí asi tak 1000:1 a to už je trochu moc špatný poměr. Dokud to je tak 10:1 tak se to dá nějak zvládnout. Prostě pokud je tu jen pár lidí ze kterých ždímou ostatní rozumy tak je to logicky přestane za chvilku bavit a o to rychleji když se do nich ještě někdo začne wopírat (neber si to osobně). Už jsem prolezl hodně for a ti co něco ví tak poučují a ti co ví méně jen popisují své sušenosti a žádají o radu zkušenější. Pak se dá někam posunout, protože lajk se přiučí a profík zjistí jaké další problémy mohou nastat a zda se dají vyřešit a jak.
Schválně proč jsi tady na fóru ty? Já jsem tu proto abych se poučil, poradil se s jinýámi o zkušenostech, domluvil se na srazy a podrbal o výsledcích..... a co ty? Opravdu bez urážky, zajímá mne to čistě z filosofiského hlediska, třeba tě nechápu proto že nevím proč tu vlstně jsi a nechápu co ty očekáváš od podobného fóra. Díky za odpověď
Také jsme si všiml že jsem byl mezi jmenovanými, a dlouho jsme na to nechtěl reagovat. Ted když se ozval Georgeous tak se asi také přidám.Georgeos píše:Většinu času si zde pouze čtu. Tím že si čtu názory a zkušenosti jiných lidí se učím a nabírám vědomosti. Pokud něco vím (třeba ohledně muziky) taki velice rád poradím. Třeba díky Taboo sem se dozvěděl hodně obrzd. kotoučích. Takže proto jsem tu. Sbírám informace, koukám na novinky.leon4x4 píše:Nikdo ti nebrání číst si a mášli co říci tak to napsat. Jak to vidím já tak tady je poměr mezi těmi co nic neví a němi co něco poradí asi tak 1000:1 a to už je trochu moc špatný poměr. Dokud to je tak 10:1 tak se to dá nějak zvládnout. Prostě pokud je tu jen pár lidí ze kterých ždímou ostatní rozumy tak je to logicky přestane za chvilku bavit a o to rychleji když se do nich ještě někdo začne wopírat (neber si to osobně). Už jsem prolezl hodně for a ti co něco ví tak poučují a ti co ví méně jen popisují své sušenosti a žádají o radu zkušenější. Pak se dá někam posunout, protože lajk se přiučí a profík zjistí jaké další problémy mohou nastat a zda se dají vyřešit a jak.
Schválně proč jsi tady na fóru ty? Já jsem tu proto abych se poučil, poradil se s jinýámi o zkušenostech, domluvil se na srazy a podrbal o výsledcích..... a co ty? Opravdu bez urážky, zajímá mne to čistě z filosofiského hlediska, třeba tě nechápu proto že nevím proč tu vlstně jsi a nechápu co ty očekáváš od podobného fóra. Díky za odpověď
Uznávám lidi jako ty nebo Taboo a myslím že pokud sem se s Taboo pohádal v threadu o RICER tak to zase není tak zlé. Já ho uznávám.
Takže shrnuli to, chodím na fórum abych se něco dozvěděl a pokud se mně něco dotýká či umím poradit tak abych se i zapojil do debaty.
S tím přimrzáním to asi nebude mít až tak moc společného poněvadž se tohle používá i Kawasaki na silničních motocyklech - každopádně když jsme tohle zkusili eliminovat tak se chod motoru spíš zhoršil - takže uplně zbytečné to asi nebude. Vím o někom, kdo by na tohle dokázal odpovědět, ale.......semysak píše:no a co neco z jinyho soudku:
vyhrivani skrtici klapky - k cemu to je? v aute mi prochazi telem skrtici klapky caST VODNIHO OKRUHU tenka hadicka cca 4 mm.
sem myslel ze je snaha mit studeny vzduch v sani a ted tohle co se stane kdyz ji prestanu vyhrejvat? joa jeste s tim autem jezdim normalne do prace i vzime neprimrzne to nejak? na netu jsem cetl v mojem pripade ze to davali do aut co se pohybuji hodne v zimnim prostredi ale auto je dovoz italie : - )
není to automat a tedy chladič kapaliny převodovky ?Idaho píše:menší dotaz také spojený s chlazením. i když ne směsi... ted tahám ven motor z 7M supry a zjistil jsem že před velkým cladičem je jeden menší, z nějž vedou dvě trubky ( jedna přívod, druhá odvod do skoro stejnéhomísta v bloku motru umístěného pod olej filtrem. je možné že by to byl chladič oleje??
pokud ano atk je to záhada, protože do MK3 se dával pouze u torbo verze M7GTE a já mám motor M7GE ( jedině že by tam byl už přehazovaný blok ze m7GTE ( jsou shodné ) al eže by někdo přehodil blok a nedal tam turbo??
Dnes večer snad už konečně budu mít manuál ( málem jsme vyskočil z kůže když mi Krysulka řekl aže ho zapomněla v práci kde mi ho tiskla) tak začnu vyhledávat..